2011. május 27., péntek

Komolyabb irodák otthonra

Mitől nevezek valamit egy komolyabb otthoni irodának? 
  1.  Az asztalon elfér más is a laptop vagy a számítógép mellett.
  2. Vannak tároló helyek, polcok, fiókok az asztal körül.
  3. Megfelelő asztali világítás szolgálja a dolgozó kényelmét.
  4. Kényelmes szék tartozik az asztalhoz.
És akkor nézzük, hogy miket találtam.
  Egy télikertben került kialakításra, az üvegfelületekből gondolom. Hangulatos, átgondolt. A földgömb csak akkor maradhat, ha ez egy utazásszervező vagy egy geográfus irodája. Lehetőség van ügyfelet is fogadni, mivel van annyi a hely az asztal bármelyik oldalán. A római rolót még mindig imádom, főleg ha csíkos vagy virágos.
Barátságos, szép a kilátás és szeretem, amikor van hely a kis mügyűröknek, nálam mindig annyi minden összegyűlik. Névjegyek, post-itok ilyesmi.
Ez egy tervező, építész asztala. Balra a tervek lenn, a sok fiókban minden elfér. Az asztalon egy nagy ceruza köteg, igaz nem ismerek olyat aki papíron tervez manapság. De ha én építész, lakberendező, kerttervező lennék, amik közül sajnos egyik sem vagyok, akkor biztosan szívesen rajzolgatnék ceruzával is skicceket. És mindig lenne nálam egy kis füzet, hogy bárhol eszembe jut valami jó, akkor gyorsan lerajzoljam.
Sötét fal előtt nagyon mutat a világos bútor.
A kerámia edényt remélem nem szemetesnek használja a gazdája. Ez is valami kreatív irodája, mert a falon színskálák virítanak. Nagyon friss a falszín és egyben nyugtató a sok fehér bútor. A fotelt nem tudom, hogy meddig marad ilyen. Egy kis csoki, hogy jobban menjen a munka és már vége is.. :)

Kevéssé megtervezett, de nekem tetszik. Ez tényleg egy otthoni iroda.
És végül egy egyáltalán nem komoly, inkább bohém és bohókás iroda, aminek tulajának a kedvenc színei nem kérdésesek. Szerinted mivel foglalkozik? Minek ez a sok csomagoló papír?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...