2011. május 4., szerda

Pink- Rózsaszín- Babarózsaszín

A magyar nyelv változatosságáról már sokan írtak, igazán kiváló tanulmányokat, esszéket. Én ilyennel nem is próbálkoznék, de mégis fel kell, hogy hívjam mindenki figyelmét nyelvünk csodás, kifejező mivoltára. Erre az egy színre, hogy rózsaszín, mennyi változatos elnevezésünk van!Babarózsaszín, púderszínű, pink, mély rózsaszín, mályvarózsaszín, hússzínű és még sorolhatnánk. 
A rózsaszínt egy misztikus színnek tartják,az ember színe. A ragaszkodás, az együttérzés színének is szokás nevezni. Köztudottan a nőiesség, a gyengédség megtestesítője.
A lakásban szinte bárhol jól mutat, nézd csak:
A murvafürt (bougainvillea) nem csak a Közel- Keleten és Arizónában él meg, nálunk is gyönyörű tud lenni. Igaz, lehet nem lesz egyből ekkora, de egy pink színfolt lehet a bejárat mellett. 
A bézs és a rózsaszín tökéletes együtt. Nagyon elegánsak ezek a helyiségek. A kinti székszoknya a pásztormintával az elit kategória.
 
A jobb sarokban merész a szín, de az összhatás megkapó! Az épített szagelszívók mindig levesznek a lábamról. És a sütő egy 5-6 éves középkategóriás autó ára.
Gyönyörűek, diszkrétek, a sok rózsás finom kiegészítővel. Van valakinek tapétája a fürdőben, mennyire praktikus megoldás?
 
A rózsaszín több árnyalata is látható, moderntől a nagyon babáig.
Jaj, ezek a fotelek, kanapé! Bármelyiket elfogadnám! Az anyagukért és a formáért is odavagyok!
Lehet már felfedezted ezt a képet a blogom nyitóoldalán is. Álom!
Nem egy lakás, de akár az is lehetne, mert azonos minták, hangulat köszön vissza a nappaliban és az étkezőben.
Gyerekszobában, álom kislányszobába sem kell, hogy a fal rózsaszín legyen, a királylány hatás tökéletesen hozható a kiegészítők segítségével.
Tapétára és a textilekre szeretném a figyelmet felhívni.
Ugye, hogy nem is lett babás, kislányos ez az összeállítás?
Akkor itt egy ráadás, babaszoba!
 
Mindenkinek kellemes Szín Szerdát kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...