2011. május 21., szombat

Iroda otthon

Iroda otthon? Kicsit ellentmond a két szó egymásnak, de egyre több családban válik természetessé, hogy otthonról végzi valamelyik családtag munkáját, munkájának egy részét. Nálunk is így van ez.
Sokat ülök a gépnél, sok a munka, sokszor ragadok itt. Az otthoni irodánk kicsit, inkább nagyon megoldatlan. Szeretnénk egy konkrét szobát kijelölni, leválasztani számára. Addig is az egyik szoba sarkában kapott helyet, de nem jó így.
Megnéztem, hogy mások hogyan csinálják. Hát van mit tanulni...
Nálam felfordulás van, nem ilyen gondosan megtervezett szépség. De szeretnék változtatni rajta, az elhatározás már jó kezdet, nem?
Csajos irodákat válogattam össze mára.
Itt is az étkező sarkában kapott helyet az asztal, a kitűző táblákat a tapétához hasonló anyaggal húzták be, jó ötlet.
Ezt a képet csak a kilátásért választottam, mert nem is igazán iroda csak egy írogató asztalka, ahol maximum egy laptop tud pihenni, nekem kellenek tárolók, fiókok is. A rolót imádom!
Nagyon elegáns a sok virágminta, a fa dobozba lehet beledobálni az asztalon felesleges dolgokat.
Szépítkezőasztalból lett íróasztal,  jó, hogy tükör kikerül a keretből. Nekem totál érthetetlen Carry Bradshaw, hogy tud gépelni úgy, hogy közben nézi magát a tükörben.
Iroda és mini műhely egyben. Én is szeretnék polcokat az asztal fölé. Ez egy varróblog szerzőjének a kis kuckója, aki szeret teázni. A szék nagyon is ide való.
Nagyon tetszik ez a kis asztalka! Itt el tudom képzelni magamat, a fotel, ha méretben jó az asztalhoz, akkor szuper.
A kitűző tábla és a fa gerenda a favoritom. A fa szék mindenképpen párnáért kiállít.
Nagyon tetszenek azok a megoldások, amikor nem látszik, hogy ott sok dolog van, de csak egy ajtót kell kinyitni és máris minden kezed ügyében van. Ez a szék is borzalmasan kényelmetlen lehet!
Ez szimbolikus kis iroda, otthoni gépező hely, olyanoknak, akik csak tényleg szórakozásból neteznek otthon, leveleznek. Itt aztán biztosra nincs kedved megcsinálni egy éves beszámolót...
Te melyik otthoni irodában tudod elképzelni magadat?

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...