2012. május 21., hétfő

Művészet és Dekoráció Üzlet- Interjú


 Zalaegerszeg környéke gyönyörű, a városban nincs sok nevezetesség, ugyanis ez egy „fiatal” város. Ha a régi barátaink látogatnak el hozzánk Pestről, a skanzenba visszük őket, aztán kicsit lófrálni a városba. Ha valamelyik lakberendezés iránt rajongó barátnőm érkezik, akkor van egy bolt, ami biztosan nem maradhat ki a városi sétánkból, ez pedig a Művészet és Dekoráció üzlet.
Hogy mi a különleges benne? Hogy miért viszem ide a pesti barátnőimet is, akik Pestországban bővelkednek az áruházak és az üzletláncok kínálatában? A válasz egyszerű: ennek a kis üzletnek varázsa van, igényesen összeválogatott kínálatában mindig talál az ember olyat, amit azonnal haza szeretne vinni, amiről úgy érzi, hogy megérint, hogy hozzá szól.

Az üzlet tulajdonosával beszélgetve, megismerhetitek filozófiájukat, a képeket látva, pedig tudni fogjátok, hogy itt nincs hiba a rendszerben. Tartózkodnak mindentől, ami nem az igényes kategória. Gyukli Zsuzsa grafikusművésszel, az üzlet tulajdonosával beszélgettem.

 Hol található az Művészet és Dekoráció üzlet?
A zalaegerszegiek és a környéken élők valószínűleg már tudják, hogy az Eötvös utca 1-3. szám alatt található üzletünk, ahol 2003-tól vagyunk jelen és igyekszünk kielégíteni az igényes lakberendezés iránt érdeklődők igényeit.
2011-ben megnyitottuk webáruházunkat is, az ország bármely pontján élők válogathatnak itt termékeink közül. Az üzlet kínálatát folyamatosan töltjük fel a webáruházba
 Mi hívta életre, és mi inspirálja az üzlet folyamatosan változó kínálatát?
Szeretem a vidéki lakberendezési stílust, úgy gondolom, hogy az emberek egyre inkább visszatalálnak a vidéki életérzéshez. Vágynak a csendre, a nyugalomra, egy kis kertészkedésre, a természet közelségére, amihez remek kiegészítőket, lakberendezési tárgyakat találnak üzletünkben. Az üzlet kínálatát természetesen meghatározzák a nemzetközi lakberendezési trendek, melyeket folyamatosan figyelemmel követünk, de ízlésvilágunkat egyre inkább a vidéki stílus határozza meg. 
Megfigyeltem, hogy a kirakat is folyton változik, az aktuális ünnepekhez, hangulatokhoz igazodik. Mit szeretnétek ezzel üzenni a vásárlóknak?
Fontosnak tartom, hogy legyen egy olyan üzlet a városban, ahova jó betérni, ahova az emberek bejöhetnek feltöltődni, körülnézni is, és biztosak lehetnek benne, hogy nálunk találnak igényes ajándékot a barátnőjüknek, az anyukájuknak, ha lakásavatóra hivatalosak vagy kisbaba érkezik a családba. Úgy gondolom, egy üzletnek ízlésformálónak is kell lennie, és a vásárlók folyamatos visszajelzéseiből is ezt tapasztalom.

Melyik stílus áll az üzlet jelenlegi kínálatához a legközelebb?
A francia vidéki stílus az, amit leginkább képviselünk, de vannak termékeink a skandináv, a vintage és az igazán romantikus angol stílusból is.

Melyek azok a termékek, amelyek most igazi slágernek számítanak?
A vásárlóink mindig keresik az újdonságokat, a szezonális termékeket. Természetesen vannak olyan slágerek, amelyek mindig keresettek, például az emeletes tányértartó vagy az antikolt képkeretek, a varró- és teadobozok, a konyhai kerámiák. Most tavasszal, nyár elején a kerti kiegészítők jelentik az újdonságot.
Itt is törekszünk arra, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyeket a városban máshol nem kaphat meg a vásárló. Kínálatunkban cink- és fakaspók, virágtartók, kannák egyaránt szerepelnek. Az állandó kedvencek a fehér különböző árnyalatai, a francia vidéki stílus meghatározó színe. De kínálunk különböző pasztell árnyalatokat: mályva, szürke, türkiz és színes darabokat is.

  Van személyes kedvenc tárgyad most az üzlet kínálatából?
A kedvenceim mindig változnak, ahogy az üzlet kínálata is folyamatosan alakul. Jelenlegi kedvencem egy kis cink öntözőkanna, mely egyszerre praktikus és dekoratív: tökéletes a balkonládák, fűszernövények öntözésére, de az erkély, a kert, a konyha dísze is lehet egyszerre. Szeretem, amikor a praktikum párosul az esztétikummal.











  Bízom benne, hogy a válaszokat olvasva és a képeket nézegetve nem lehet kétséges számotokra, hogy ha csak látogatóba is jöttök Zalaegerszegre van egy üzlet, ahova be kell, hogy térjetek.
Szívesen ajánlom ezt az igényes üzletet, melybe minden tárgyat figyelemmel, szeretettel válogattak. Addig is csipegessetek a webáruház kínálatából, ha nem vagytok fizikailag a közelben.

Hamarosan játék vár rátok, a Művészet és Dekoráció üzlet támogatásával.
Kíváncsiak vagytok mi a nyeremény? Addig is látogassatok el a webáruházba: lakberendezesesdekor.superwebaruhaz.hu   
Mi a kedvenced a kínálatukból? 

Az üzlet Face Book oldala: Művészet és Dekoráció Lakberendezés



















1 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    már jó pár éve Budapesten élem az életem, de ha haza megyek hétvégén Egerszegre (és képes vagyok szombat reggel korábban felkelni), sose hagyom ki, hogy benézzek ebbe a boltba. Több dolgom is van innen, és mindig találok olyasmit, ami még megvennék;)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...