2011. május 25., szerda

Iroda a szekrényben

Van, amikor tényleg nincs semmi hely a lakásban, házban, hogy akár csak egy kis kuckót is kialakítsunk irodának. Ha mégis szeretnénk egy szeparált otthoni irodát, ahova rá lehet csukni az ajtót, ha éppen nincs makulátlan rend az asztalunkon, akkor megoldás lehet egy otthoni irodaszekrény. Nekem nagyon tetszenek ezek a szekrények, beépített szekrények, amik kialakításra kerültek.  A legkisebb lakásokban is helyet kaphat az íróasztal ezek a cselek segítségével.
A tapéta nagyon szép. Láttad, hogy az asztal kerekes? Nem kell mindig a szerkényben tárolni, csak ha táncolni van kedved a helyén. Jó ötlet tini szobába, ahol több funkciónak kell egyszerre megfelelni.
 Kicsit hobbi szoba, kicsit íróasztal. Ha becsukja az ajtót csak két szép két ajtót lehet látni.A szőnyeg is csini. Akár a múlt heti Szín Sorozatomnak is lehetne a tagja.
 Beépített szekrényből alakították ki. Pici, de minden benne van és türkiz.
 Egy kis szekreter, leveleket írni KÉZZEL.
 Picit emlékeztet a Bonanza bútorokra, emlékeztek rájuk? Abból is volt zöld is, csak az sötétebb. A bontott tégla fal előtt jól mutat,  mellette lévő kerekes kosár is illik a pároshoz.
 Függönnyel van elválasztva a lakás többi részétől. Az oldalfalakat sem hagyta kihasználatlanul. A fém körökbe pedig gémkapcsok és egyéb asztali fontosságok kerülhetnek.
 Ha ennyire mini a helyünk, akkor érdemes egy élénk tapétával feldobni a kuckót. Fontos az erős világítás, mert különben pincében érzed majd magad. 
 Kicsit sok rajta a dísztárgy, ami elbizonytalanít, hogy tényleg használják-e.
 Na, ezt használják! A magnó és túl sok doboz ront az összképen, de remélem, hogy dobozban nem ruhák és használaton kívüli cipők lapulnak és akkor a funkciónak megfelel.
 Két gyereknek, hogy egyszerre tudják írni a konyhában a leckét és még nem is bökdösik egymást.Akkor is jó, ha az egyik bal kezes.
 Az étkezőbe egy gasztro bloggernak.
Azért, hogy a nappaliban a barátok ne lássák a gépet és sok-sok dossziét, papírokat.                                              
Vidám és mindent elnyel. 

Neked melyik megoldást tetszik? El tudok képzelni, hogy a lakásodban egy ilyen kis iroda legyen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...