2011. november 24., csütörtök

Karácsony az ajtó előtt

A hétvégén biztosan mindenki belelendül a karácsonyi dekoráció elhelyezésébe, elkészítésébe. Meglátod, a hétvégére másznak a Mikulások ezerrel az erkélyekre... Én most más ajánlok. Sehol egy Mikulás, és még villogó rénszarvasok sincsenek. Van helyettük gyertya és csillagok, meg fonott kecskék. Inkább nézzük meg őket!
Nekem tetszenek a formára nyírt buxusok. Egy diszkrét fehér égősorral vagy csak magában.
A befőttesüvegekbe mehetnek a  mécsesek. A lábtörlő is lehet karácsonyos.
A terrakotta edénybe ágakat szurkáltak és az is feldíszítették.


Havas piknikre.


A tobozt nem merném beletenni a gyertya mellé.
Szarvasok vagy kecskék?
Az ajtón túlról is mutatok néhány képet. Az előszoba is karácsonyba öltözött.
Koszorú az ajtóra.
Tetszenek az ilyen padok. 
És te mit szólsz ezekhez az ötletekhez?

4 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a ház, pont ezt a rafinált egyszerűséget szeretem. A kecskének álcázott szarvasokkal kapcsolatban már nem vagyok ilyen biztos, de a gyerekek oda lennének érte.

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez jól esett, így munkakezdésre. Az utolsó képek különösen. Nekem pont ilyen a karácsony. Sallangoktól mentes, nem önmagáért való, békességes, tiszta, amikor minden arra emlékeztet, hogy közénk jött a Szeretet.

    VálaszTörlés
  3. Csodás! Az egyik kedvenc honlapom...majdnem ez a koszorú került a karácsonyi fejlécembe... :)) Nagyon szépen összeválogattad a képeket-olyan békességet, de szépséget sugároznak! A szrvaskecskék..hát, igen. A gyerekekért mindent-az tény, hogy ők elájulnak az ilyesmitől! És ha nekik jó, akkor Nekünk is igaz? :) A piknikszánkót egy az egyben elfogadnám kosarastul, bögréstül! :) Nagyon kellemes perceket szereztél ezzel az összeállítással! Köszi!

    VálaszTörlés
  4. ÚÚÚÚ nekem a második képen lévő díszítés tetszik a legjobban!!!!meg az előszobában a fenyőágak a falon, nagyon szépek!én is fogok olyat csinálni!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...