2011. november 22., kedd

Kompozíciók a falon

Van a szép üres falaknak is hatása, de én nem tagadom, szeretem, ha vannak képek, fotók, különböző kompozíciók a falon. Lehet koszorú, gyerekrajzok vagy fotók, persze még jobb, ha festmények, extra nyomatok, de lehet bármi. Bármi? Igen, ha boroscímkékért rajongsz akkor kerüljön az a falra, vagy a régi képeslapok rabja vagy? Akkor dekoráld azokkal otthonodat. De most ne, a a celluxos megoldást válaszd, mint a régi szobád esetén tinikorodban, a Manhattan vagy  Bonanza Banzai vagy R-GO vagy Metro poszterek esetén. (A megfelelő aláhúzandó. A Metro idejében voltak már poszterek?) 
Változatos összeállítást mutatok. Kíváncsi vagyok melyik a te kedvenced!
Egységes fehér keretbe kerültek a fekete grafikák, kínai jelek, idézet, levélke. A fekete- fehér az egész előszobát meghatározza, a szőnyeg és a rakodóasztal is nagy szép.
A tavaszias színek jelennek meg a falakon is, tapétával vonták be a kerek rámákat vagy tálcákat?
A keretek festve vannak, az aktuális kedvenc fotókat váltogathatjuk bennük. Ezt az alacsony ágyat csak nagyon ruganyosoknak ajánlom, viszont az ágyneműt bárkinek. Vidám, romantikus. 
Natúr, hasonló árnyalatokkal. 
Jól látom? Azok lakberendezős magazinok? Stoppolom a fotelt, pedig ez a szövet nem a kedvencem. A kompozíció is megfogott a szertelenségével, változatosságával.
Maradék anyagok, tapéták. 
Gipszkarton falra készítették. Jó nagy keret. 
Egy cipő fetisiszta hálója. 
 
Perzsaszőnyeg, üveg komód és a csillár hármasa nekem sok. De a kép a lámpákkal nagyon hangulatos.
Régi térképet a falra? De ez nem a már unott megoldás.
Lúdlábminta megint. A kilenc képből álló sorozat mutatós.
A régi ablak szolgál keretként a kisméretű feszített vásznaknak.


Milyennek találod ezeket a képeket? Te szereted, ha van valami a falon?

Forrás

1 megjegyzés:

  1. A térképes nagyon-nagyon tetszik. Persze elméletben a tiszta fehér is gyönyörű, de csak lábujjhegyen mernék bemenni. Az különösen tetszik, ha egy asztalnál többféle, de egymással harmonizáló szék van. Ezt megpróbálom megvalósítani. Szóval szép sorozatot hoztál megint nekünk. köszi!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...