2011. november 14., hétfő

Természetes ajánló - Ajándék Dekor Shop in Shop

Heti megszokott ajánlómban olyan termékeket mutatok, amik valahogy kapcsolódnak a madarakhoz, a fákhoz vagy természethez. Az összes most ajánlott termék fából, háncsból vagy valami természetben megtalálható alapanyagból készült.  Legtöbbjük kedves ajándék lehet karácsonyra, akár vidéki otthonba vagy egy nagyvárosi lakásba, annak aki vágyik a természet után. Ornitológusok, biológia tanárok és lelkes természetjárók figyelmébe extrán ajánlom.  Az Ajándék Dekor Shop in Shop kínálatában több ezer termék között válogathatsz, 5000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes az ország egész területére.
 Fa madaras mintás kulcsszekrény. 2479 Ft az ára, a 30 centis szekrénykének. Ha még nincs kulcsszekrényetek, akkor mindenképpen szerezz be egyet a családnak, ha ez nem a kedvenced, akkor keress másikat, de meglátod egy álom! Nincs több rohangálás a lakásban, a hol a kulcsom, hol a kulcsom felkiáltással!
 Dobozkában bármit adhatsz. Ékszert, különleges csokit. 819 Ft.
 Az élet túl rövid, edd a desszertet elsőként! Ez áll minden darabján a madaras szettnek. Ezt a fogast el tudom képzelni hálóba vagy akár fürdőszobába is. 829 Ft.
 Reggeli az ágyban? Vagy egy meleg tea és aszalt gyümölcs este a tv előtt? 1779 Ft a téglalap alakú nagy tálca.
A bejárat nagyon fontos a lakásoknál, házaknál. Egy kedves üzenetet írhatsz a hozzád érkezőknek. Mondjuk ilyeneket:" Alszik a baba, csöndben gyere be!" vagy "Kész a forró kávéd, pont ahogy szereted!" vagy "Épp hajat mosok várjon egy kicsit a teraszon!"- ezt a postásnak üzenem. A két virágládát magában foglaló állvány és tábla ára 6579 Ft.

 Madárfészek házikó 489 Ft, nem tudom, hogy valóban belefészkelnek-e az apró termetű madarak ebbe a gömb házikóba. De nagyon mutatós, az nem kétséges. 
25 centi az átmérője ennek a szalmakoszorúnak, két éve kaptam ilyet az IKEA-ból, láttam, hogy még mindig kapható. Hát nem ennyibe került, igaz sokkal nagyobb is. Egy piros szalag rá és tökéletes kapudísz.Klasszikus és gyönyörű!
A kócos háncs koszorúnak nagyon érdekes a textúrája, azért fogott meg. 619 Ft csak, a 25 centis. Olyan mintha tollak lennének, pedig háncs.
Szeretnél karácsonyi hangulatot teremteni az irodába, a fodrász üzletedben? Akkor ez fenyő, ami 40 centiméter magas egy remek kiindulópont lehet. Bármilyen színű díszek, szalagok mennek hozzá. 1049 Ft, időseknek is jó lehet, akik nem akarnak élő fát fenni, de a műfenyő sem fogja meg őket. Mégiscsak fenyőfa.

A 3 darabból álló kosár szettet 3159 Ft-ért vehetjük meg, akár darabonként is tovább ajándékozhatjuk. A kosarak vízililiom és háncs keverékéből készültek. Az egyikbe tehetünk konyharuhákat, néhány sütőformát. A másikba mehet fürdősó egy kézzel hímzett törölközővel. A legkisebbe meg egy hajpán, egy fa hajkefével? 
A svéd oldalakon látom, hogy nagyon trendi a country lakberendezésben ezek a faháncs állatok. 25 centi magas mókus tobozzal 1439 Ft. Cuki, de nekem kicsit még idegen.
Neked mi a kedvenced ebből az összeállításból? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...