2011. november 30., szerda

A legszebb kislányszoba

Igaz nem hirdettem versenyt, de ez a szoba az elmúlt hónapok nézelődései alapján abszolút mindent visz. Ha létezne a legszebb "Country Girl Room" verseny, akkor nem kérdés, hogy ő lenne a befutó. De mivel is érdemelte ki ezt az igen megtisztelő címet ez a kis fehér tetőtéri szoba?

 A falakra, a plafonra egységes fehér lambériaburkolat került. A hajópadlót is fehérre festették. Az összes bútor is fehér. Mégsem nyel el minket a nagy fehérség szörnye. Mivel annyi csodálatos játék, apró ötlet, kiegészítő található ebben a szobában, hogy nem győzök rácsodálkozni minden apró részletre!
 Az alvó kuckóban kapott helyet a babaház is, amit egy régi komódból alakítottak ki. A szekrény ajtajait belülről tapétázták, hogy a babák és nyulak tetszetős lakásban éljenek. Minden bútordarab fából készült. Az éjszakai világítást a babáknak és a szoba lakójának is egy karácsonyi égősor szolgáltatja. A falra fából készült képek és néhány nyomat került, amiket facsipesszel akasztottak ki, így bármikor lehet változtatni.
 Tea, süti minden van itt. Gyertyák és fém tálca, csak a stílus kedvéért.
 A régi bőröndben talán babaruhák vannak. A sarokban álló hármas dobozok is nagyon tetszenek. A ház többi részét is megnézném, mert a szíves spaletta sokat sejtet.
 Nyuszicsalád és egér koma.
 A ruhák is száradnak. A retro szekrényben, amit fehérre mázoltak a kislány ruhái vannak.
Ez a konyha! Imádom a hímzett függönyét és ezt a pöttyös táskát!
Szerinted is nyertes lenne ez a szoba a legszebb kislányszoba versenyben?


2 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki az biztos...a legjobb és talán ezért is olyan hívogató, hogy minden természetes anyagból-fából van. Plusz ugye a szép kelmék, függönyök, a csodás patchwork ágytakaró...minden pasztell. Szóval harmónia uralkodik benne. És nem érzed, hogy rendetlenség lenne, még akkor sem, ha éppen szanaszéjjel vannak a kis ruhák, vagy babák. Egy másik blogon pár hónapja kifejtettem a véleményem, mert ott egy olyan gyerekszoba volt, ahol minden csupa régi játék volt és voltak törékenyek is...szóval a lényeg, hogy sztem nem baj, ha rászoktatjuk a gyerekeket, hogy vigyázzanak a játékaikra! Ne törjenek -zúzzanak,mint az őrültek és nem kell maszatos kézzel mindent összetapperászni. Mi magunk csodálkoznánk el sztem, hogy mennyire ügyesek a gyerekek és igenis be tudják tartani ezeket a nem túl megerőltető szabályokat. Na bocsi a kitérőért...a szoba édes! Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Az tuti!Nálam első helyen áll,az biztos!!!!!Köszi,hogy bemutattad!élmény volt!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...