2011. november 21., hétfő

Farmház Californiából

Most Nancy Californiában található farmházát mutatom be, ahol jól érvényesülnek a vintage stílusjegyei. A házban érdekesen keverednek a régi tárgyak, a sok kopott fa kiegészítő. Egyszerre láthatunk sikkes, egyedi megoldásokat és a régi farmokról bekerül használati tárgyakat. 
Sok a fehér, a szürke. Én szeretem ha vannak színek. Ettől függetlenül nagyon szépnek találom ezt az otthont, csak egy kicsit megbolondítanám színes textilekkel, függönyökkel, néhány színes képpel és néhány falat is mindenképpen átfestenék, becsíkoznám vagy egy virágos tapétacsíkos biggyesztenék rá. Tudom, tudom, hogy ez direkt ilyen. Csak elmondtam, hogy én hogy tudnék benne élni.
Fogadószobában a talált, bolhapiacról származó darabok fehér pácot kaptak. A hordóra tető került, a régi székeket megcsiszolták.
A nappaliból az összes fotelt, kanapét és a kredencet is azonnal tehetik konténerekbe. Megadom a címemet és jöhetnek! A kandalló előtti bontott tégla "kilépő" nagyon hasznos, nem pattog ki a szikra a vastag fapadlóra. 
Pihenősarok. Sok fiókkal, fejőszékkel. Amerikában biztosan négy lába van, nálunk elég a három is. 
Fotel a fürdőben? Kizárólag gyermektelen családoknak, akikhez vendégségbe sem jönnek 15 év alattiak. A lábon álló mosdó, az épített zuhanyfülke, a vastag padló és a különös szennyes-tartó kellemes összhangja.
Étkező, sötétek és fehérek keveredésével. Nyugtassatok meg, hogy ezek igazi virágok! Csak mert olyan műnek tűnnek. 
Kék fehér csíkok és monogramok. És tizenkét porcelángomb.
Fehér porcelán mosogató, fehér porcelánok. 

Lépcsőfeljáró aljában. 
A háló az igazi extra. Miért? Hát mert van benne, az ablak előtt egy méretes kád. Amiből akár az éj forró leple alatt egyenest az erkélyre lehet kilépni.
Milyennek találod ezt az otthont? Te hogyan formálnád a te stílusodra?


1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...