2011. november 4., péntek

Böröndök új szerepben

Annyi padláson lapulnak még kincsek, csak ki kell találni mit kezd az ember az ott talált tárgyakkal. Mert a - Jaj, de szép!- felkiáltás sokszor kevés ahhoz, hogy valóban az otthonunk része legyen a megtalált emlék, használati tárgy. Egyik Olvasóm mesélte, van egy régi bőröndje és ötleteket kért mit is kezdhetne vele. Hát ötlet az van! Csak valakinek meg kell valósítania. A lomtalanítások, lakáskiürítések során járj nyitott szemmel és akkor nem kell az új Samsonite bőröndöt beáldozni a jó ötlet kedvéért.
 Egy türkiz bőrönd tökéletes varródoboz lehet. A legszükségesebbek elférnek benne.

 Ilyen szokott lenni a magyar padlásokon, nem? A barna kopott bőrönd jól mutat a fehér primulákkal.
 Ha nálatok is sok a magazin, a társas, akkor tarthatod az asztal alatt őket. Nem rendetlen, de mégis a kezed ügyében van, ha délután leülsz egy kávé mellett a kényelmes kanapéra.
 Éjjeliszekrény helyett. Remek tároló is, nemcsak a rakodóasztal funkciót tölti be.
 Lábakon.
 Plusz takaróknak.
 Székre tették, az alsó táblafestékkel festve.
 Ez nagyon tetszik!

 A praktikusságát kétlem, de szép. Ki használ még írógépet? A kezemet folyton felfelé kellene tartani, hogy ne nyomja a csuklómat.
 Mire szolgálnak a fehér papírok szerintetek?
 Kézműves cuccoknak.
 Kívülről is vidám lett. Belül meg a Kánaán.
 
Szép az anyag, amivel újra "kárpitozták".
Te mire tudnál még használni egy régi bőröndöt? Én szívesen tartanék benne játékbaba ruhákat, akár egy kis szekrényben. Vagy a virágmagoknak csinálnék egy rendszerező ládát belőle, hónapok szerint tennék bele fakkokat, ahogy felnyitom egyből látom, hogy mit kell ültetni akkor.
Ugye milyen sok jó ötlet van?

1 megjegyzés:

  1. Na, nekem tegnap pont ilyen kellett volna...hétfőn lesz a lányom 10 éves. Vettem neki rengeteg kreatív cuccot. Fonalak, hímzőráma, kisolló, stoppológomba...minden...és nem találtam jó dobozt neki. Amik voltak a boltban, azok rondák, nehezek, és 7000-14000 HUF...kissé drágálltam, főleg ahhoz, hogy nehéz és ronda. Úgyhogy vettem egy szerszámosládát 1800 Ft-ért, az tök könnyű, minden belefér, és meg kéne kreatívkodni...ha lesz rá időm...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...