2011. november 15., kedd

Hercegnőszoba kislánynak

Ez a hercegnős téma nagyon nehéz kérdés. Mert nagyon vékony a határ, a szép és a már giccses között. Ezekben a képekben is van néhány részlet, ami már lehet, hogy sok. De kérdem én, az esküvőkön nem szokott-e a menyasszonyok többsége néhány apró részletben a túlzásokba esni? Ami ha őszinték vagyunk akkor már a giccset súrolja vagy a sznobság mezején lépeget. Egyáltalán mi a giccs? Szülőként, anyaként ezt a kérdést még nehezebb megválaszolni és belőni. Mert hogy a korábban katasztrofálisnak titulált hercegnő fejdíszek és szárnyak, nem beszélve a pomponos papucsokról, abszolút idetartoztak. De már most tudom, látom, hogy ha a lányom ilyet szeretne, akkor bizonyos keretek között biztosan engednék neki. Természetesen próbálnám a szebb, a kevésbé borzasztó felé terelni, de ha neki a legneonosabb és csillogóbb kellene, egyet szereznék neki. Mert mára már tudom, hogy ez totál nem lényeg! Nem lesz attól a gyereknek borzalom ízlése, ha van egy- két hőn áhított giccs cucca. Viszont lehet, hogy sokkal boldogabbnak érzi magát és csábító királykisasszonynak. És hát ez a lényeg, nem?


 A tetőtérben alakították ki a hercegnős lányka szobát. A csíkos fal nagyon eredeti. A méretre készített ferdesíkban álló  szekrények, polcok a legjobb helykihasználást eredményezik.
 A macik nekem már nem kellenének a falra. A táblás padot viszont elfogadnám és a ruhásszekrényt is bármilyen hálóba el tudom képzelni. Az asztalok és székek nekem mesterkéltek már, nem kellene ilyen cifra láb.
 Ez a komód gyönyörű és mellesleg állati jó tárolóhelyeket ad. A kosárban jobbra a babaruhákat lehet tartani.
 A kovácsoltvas fehér ágy szép, de nem igazán egészséges fém ágyban aludni.
 A rózsaszín mintás dobozok, bőrönd nagy kedvenceim.
 Mintás párnák.
 Mit gondolsz erről a hercegnő témáról? És a szobáról?


1 megjegyzés:

  1. Minden szavaddal egyetértek!!!! hihetetlen volt most, ahogy gondoltam vmit és erre te leírtad :) egy kérdés: miért nem egészséges fém ágyban aludni?

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...