2011. november 21., hétfő

Ajándékok, karácsonyi kellékel vegyesen - Ajándék Dekor Shop in Shop

Az Ajándék Dekor Shop in Shop kínálatából erre a hétre ajándékokat és az ünnep hangulatát emelő tárgyakat hoztam nektek mutatóba. A több ezer termék közül, ahogy már megszokhattátok én a vidékies, nosztalgikus dolgokat mutatom be.
Kulcsszekrény, antik fehér. Múlt héten már mutattam egy madaras változatot, most ezt a kicsit drágább, 4409 Ft-os darabot ajánlom, ami 44 centi magas, az előszoba éke lehet. Az antikolt fehér szekrény segítségével, ahogy hazaérünk látjuk ki érkezett már haza, mert aki megjött a számozott helyre teszi a kulcsát. Az alsó fogasokra akár mécsestartót is tehetünk. 
Fa antik kenyértartó, ajándékba vagy magunknak. 4879 Ft, 39 centi hosszú és 26 cm széles akár két kilós kenyér is belefér. 
Kávésbögre, almákkal, kis madarakkal. A díszbodozon azonos a minta, mint a bögrén. 1249Ft. Akinek nem olyan személyes, de mégis szép ajándékot akarunk adni, annak jó lehet.
Én nem is titkolom, hogy rajongok az üveg díszekért, a tiszta fehér, átlátszó üveg termékekért. Valahogy elitnek, békebelinek és egyszerre tökéletesnek érzem ezeket a tárgyakat. Azokat kedvelem, amiket valamire lehet használni, nem csak állnak egy polcon. Az nem az én világom. Ezek a karácsonyfadíszek, igazi különlegességei lehetnek bármilyen stílusú fenyőfának. A hat csillagot tartalmazó szett ára 1319 Ft.
A jégcsapokat akár az ablakba is akaszthatod, a két darab 995Ft. (Az 5. oldalon találhatóak.)
A legaranyosabbat nagyban is megmutatom. Hat különböző üvegfigura található benne, a család minden tagja választhat magának egyet. Amit akár rituálisan együtt is a fára akaszthattok. Én szeretem az ilyen kis hagyományokat, az enyém a madár lenne. Az akasztós üvegszett ára 1189 Ft. (Az 5. oldalon találhatóak.)
Szerintem férfiaknak nem könnyű ajándékot választani. A boros pasiknak vagy kertészkedő férfiaknak szép ajándék lehet ez az antikolt szőlős óra, melynek ára 1449 Ft.
Kertészkedő nőknek, mamának vagy barátnőnek is örömet szerezhetünk ezzel a láda szettel. Nagyon franciás, akár kint, akár bent használja majd a tulaj, biztosan jól mutat színes növényekkel.  2639 Ft az ára a három darabnak.
Ha teraszt, a kertet is szeretnénk ünnepi hangulatba varázsolni jó segítség lehet egy ilyen kolomp, melynek ára. 3779 Ft.
Minden gyerek szeret a sámlin ücsörögni, de néha én is szívesen kuporodok a kályha vagy a rajzolós kis asztal mellé . Egy sámli minden otthonba kell, ez meg a nosztalgia sámli, téli festéssel. Az ára 1649 Ft.


Mi az ami megfogott ebből az ajánlóból? Te mit szeretnél ezek közül kapni?


További ajánlóim:

1 megjegyzés:

  1. Ilyen órám nekem is van, úgyhogy nekem ez a kedvencem. Nagyon szeretem, mert kicsit hangosan ketyeg a konyhámban, így nem egyhangú a főzés!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...