2011. november 13., vasárnap

Fehér ház a hó alatt

Megint Svédországban járunk, a hótakaró alatt egy nagyon fehér ház lapul. Az 1800-as években épült villa gyönyörű üvegfelületei kellemes látványt nyújthatnak az éjszaka a környéken sétálók számára. A fantasztikus kilátásért sem kell a lakóknak a szomszédba menniük, mert a ház minden helyiségéből a havas tájra csodálkozhatnak rá.

 Nem szeretnék se ablakot mosni, se havat lapátolni itt.
 A fehér szín és a natúr fa bútorok jelennek meg kizárólag ebben az óriás otthonban. Nem tudom ez a kicsi kályha tényleg elég meleget ad egy ilyen nagy szobában? A fal mellett álló fenyő szekrény tetszik.
 A függönyök tetszenek és a régi levesestál.
 A hálóba praktikus a pad és a szobainas is. Az ágytakaró mintája monogramos.
 Nappali francia stílusban, feltűnő csillárral, öltöztető babákkal és hihetetlen belmagassággal.
 A tornác még télen is nagyon hasznos lehet. Igaz, hogy csak egy- egy teára, nagy takarókkal és napsütésben, de ki lehet ülni. A fém vödrökben gyújtós és hamu lapul.
 Itt is pad. A bal oldali fém dologra a vizes cipőket kell akasztani.
Festett fehér üveges ajtón jutunk a házba.A méretes rattanfoteleket imádom.
Nagyon fehér, ezt leszögezhetjük. De a ház maga remek, sok szép bútoruk is van. Nekem hiányoznak a színek és lehet, hogy kötözködőnek tűnök, de a fűtés is aggaszt, a sok üvegfelület, az óriási belmagasság és a földrajzi adottságok ismeretében. 
Neked hogy tetszik ez az otthon? 


6 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik kívül is meg belül is. Gondolom, akinek ekkora házra telik a fűtésre is futja. Kicsi színt azért tennék néhány helyre, pl. egy-egy színes párnát, terítőt stb.

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem látványra ezeket a képeket, de valahogy mégsem érzem benne az életet. Túl tiszta, túl szép. Persze, azért a fonott dolgokat nagyon elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  3. Csecse! kérem szépen, de csak takkernénivel együtt! :)))

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon hiányoznak a színek! Nem tudom elképzelni, hogy itt éljek! Milyen érdekes, hogy a kutyás-pados képen a párna meg a szőnyeg igazi "magyaros". Anyukám gyűjtögette össze nekem az ilyen piros csíkos végvásznakat. Én nagyon-nagyon szeretem!!!

    VálaszTörlés
  5. Mikor is indulunk Svédországba?? Még egy ilyen bejegyzés, aztán veszem a hótaposómat.....de tényleg!!!

    VálaszTörlés
  6. Szívesen utaznék Svédországba! Tervezzük is, hogy közelről megismerjük ezt a gyönyörű országot,a kultúrát és persze az embereket a szokásaikat.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...