2011. november 11., péntek

Előtte utána hálószoba, nappali

A Nesting Place blogot minden lakásátalakítás előtt, lakásvásárlás közben járónak és persze a lakberendezés, DIY ötletek iránt rajongók számára szívből ajánlom, mert minden helyiséget dokumentálva halad végig a ház tulajdonosa az otthonukon. Igazán nagyvonalú házat hoz létre minimális költségvetésből. Még számunkra is elérhető, mivel használt bútorokat alakít át. Például egy fotel 13 dollárért vagy egy méretes tévészekrényt 75-ért vásárolt és mindent maguk csinálnak. Nézzétek meg a szülői hálót és a nappalit is.

 Ilyen lett a hálószoba az átalakítás után. Az ágyat fehérre festették, egy nagy süppedő szőnyeg került alá, amitől hotel hangulatot kapott. A szürke, barna és bézs árnyalatok nyugodt légkört kölcsönöznek a helyiségnek. A régi foteleket újra gondolták. Letisztult kiegészítők kerültek a szobába: éjjeli lámpák, párnák, fali dísz.
 Ilyen volt a kiinduló állapot.
 Ilyen lett az új nappali az átalakítást követően.
 Ilyen zavaros volt előtte. Így sem szörnyű, mert nagyon szép részletek vannak benne, de az összkép cseppet sem a megnyugtató kategória. Túl sok a minta, a szín, a kavalkád. Jó, hogy átalakították és főleg, hogy az eredmény ilyen meggyőző lett. Szerinted is megérte a sok munka?


Ha érdekelnek az átalakítás részletei itt megnézheted.

3 megjegyzés:

  1. Persze, csodálatos, gyönyörű lett ! És megérte a sok munka! :)

    A régi nappaliban a szekrény és a mellette lévő két szék csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Az a pici hintaszél és a kék szekrény gyönyörű!!!!Igen,így nem volt összhang....

    VálaszTörlés
  3. Én a hálóból szeretném a felújított, fehérre pácolt ágyat kérni!!! Álmaim ágya!!! Jajjj... elmentem ezt a képet! Köszi Lili!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...