2015. október 19., hétfő

Jól megtervezet zöld konyha

Most egy rendkívül jól megtervezett konyhát mutatok be nektek, tényleg lehet belőle tanulni. A konyha minden egyes része rendkívül átgondolt. Ezt pedig azért fontos hangsúlyozni, mert ha alaposan megtervezünk egy konyhát, profi segítséget is kérhetünk, akkor a jól megválasztott tárolóelemekkel bőven megspórolhatunk egy kamrát. Nem a spájzok ellenzője vagyok, sőt én is nagyon szeretnék egy ilyen hideg tárolóhelyiséget, de sajnos nincs. Ezért mindig vonzanak azok a konyhák, ahol mindennek megvan a helye, nem csak holmi pakolós szekrények állnak a rendelkezésünkre.
Akkor sincs veszve semmi, ha egy "póri" konyhaszekrényünk van, mert például az IKEA számtalan tárolást segítő, rendszerező van, melyek a tökéletes rendezettséget eredményezik. ITT megnézheted, hogy miket ajánlanak ilyen magas fiókokba, hogy tényleg flottul ki tudd őket használni, ne csak elnyeljék a dolgokat.


A rendezettséghez nem kell lemondani a nyitott polcokról sem. De szükség lesz a sok- sok fiókra, melyekben mindennek megvan a helye. A nagyméretű, épített szakelszívódobozban kapott helyet a szagelszívó, ami megakadályozza, hogy az egész helyiség folyamatosan gőzben, párában ússzon és így a por a szekrényekre, a tárgyakra tudjon ragadni. A modern fiókos megoldást, a minimalista vonalvezetést nagyon jól ellensúlyozza a puha zöld szín, a country kiegészítők. A konyhaszigeten elhelyezett mosogató praktikus, mert mindig kéznél van bárhol is vagyunk a konyhában.
Nem kell drága beépített hűtőt vennünk, elég ha mi magunk beépítjük. Így felette is sok tárolóhelyet kapunk. Tetszenek a méretes fonott kosarak.
A fiókok tartalma látható, de ez remek dekorelem. Szépek a bögrék.
Fűszerek is fiókokban kaptak helyet, IKEA fűszertartókat választottak ők is.
Rend a lelke mindennek.
Egy-egy üvegbe került a búzaliszt, a cukor, a rizs, a búzadara, a köles, a barna cukor, a teljes kiőrlésű liszt, a zabpehely, a búzakorpa, a rizsliszt.
Nincs felesleges morzsázás, ha a fiókba potyog minden.
A zöldségek a hidegebb, alsóbb fiókokba kerülnek.
Tisztítószereknek is van hely. Nagyon tetszik, hogy a fiókban van szárító a vizes konyharuháknak, törlőrongyoknak.
 A tálcák, alátétek tárolása állítva a legpraktikusabb. 

Hogy tetszik ez a konyha? Ugye milyen kis praktikus? Mi a kedvenced belőle? 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...