2015. október 10., szombat

Végy egy kanál mustárt!

Mai bejegyzésem szólhatna a hamis majonéz készítéséről is a cím alapján, de most nem erről fogok írni. Vagy mégis? Ha már így szóba került akkor igen. Szerintem a hamis majonéz, ami tojás nélkül készül az egyik legjobb dolog a saláták terén. Tudom, hogy egyesek szentségtörésnek tartják, hogy az egészséges zöldségeket az ember nyakon önti egy tejfölös cuccal, de mit csináljak, ha finom és a hamis változatot elkészíteni gyerekjáték és még nem is olyan hizlaló. Nézzük csak, hogy készül. Egy nagy kanál mustár kell hozzá, pici citromlé, cukor- de én mindig folyékony édesítőszert használok, só, bors, olaj- lehetőleg jó minőségű olíva, de akár napraforgó is jó. Elkeverem, amíg homogén állagot kapunk és utána jöhet hozzá a tejföl vagy az új (régi) kedvencem a görög joghurt. Teljesen simára keverjük és már készen is vagyunk, mehet a salátára vagy rántott zöldségek, húsok mellé mártogatósnak. Ha hajában főtt krumpli a menü része, azt is feldobja.
Ahogy a hamis majonézbe is csak egy kanál mustár kell, úgy a most bemutatott lakásokban, otthonokban is csak egy- egy kanál mustár került mégis megadják a savát- borsát. 
A mustár sárga nekem igazi őszi szín, meleg, bújós, vidám. Remekül mutat a szürkével, de bordóval is türkizzel is nagyon ütős tud lenni.
Forrás
Szeretnék egy ilyen üvegtest lámpát nagyon.
Forrás
A párna és a kerámiaváza az egyértelmű kedvencem. A napraforgó tálkákat hanyagolnám.
Forrás
Egy jól megválasztott takaró is hangulatot tud teremteni egy helyiségben.

Forrás: lillianaugust.com
Minden darab nagyon szép.
Forrás

Akár házilag is készíthetsz hasonló képet.
Forrás
Mondtam, hogy türkizzel is állati jól mutat, ugye?
Forrás
59.990 Ft az ára ennek a csodás formás fotelnek, olyan nagyis fotel gyönyörű ívekkel és igazán vagány színnel. Nekem nagy kedvencem ez a darab! Meghatározó eleme lehet bármelyik szobának, természetesen IKEA darab.

Hogy tetszik ez a szín? Vannak mustár srága darabjaid az otthonodban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...