2015. október 5., hétfő

Hiányzásom oka

 Nagyon- nagyon egyszerű lenne azt mondani, hogy a szünet oka a képen látható gyönyörű kislány érkezése. Ha nem akarnék igazán őszinte lenni, akkor ezt is mondanám, de ez nem a teljes valóság lenne.
Mert az igazi ok az, hogy nagyon sok munkám van. Kérdezhetitek, hogy munka??? De hát babázol, akkor hogy hogy dolgozol? Milyen anya vagy te? Hát, "polgáranya", ahogy a nagyobbik kislányom nevezett el.


Az élet, a sor, a karma, a sorfeladat úgy hozta, hogy egy csodás kis falu polgármestere vagyok lassan egy éve. Ezért a közösség szolgálata mellett és a két kislányom, a család, a háztartás, a kert mellett nagyon kevés időm van, sőt a teljes igazság az, hogy semmi időm nem maradt a blogra. Semmi nem változott mostanság sem, folyton rohanok és próbálom utolérni magam, a feladatokat, a teendőeket. DE! Én még mindig nagyon szeretem ezt a blogot, még mindig szeretném nektek megmutatni, hogy mik azok a dolgok, amik engem inspirálnak és mik azok amik színt visznek az én életembe, mely amúgy sem túl színtelen.
Remélem, hogy továbbra is velem tartotok és képes leszek időt szakítani arra, ami fontos nekem, amit szeretek.
Örülök, ha itt vagy és olvasod ezt a bejegyzést!
Szép napot neked!
Lili

UI: Köszönöm a fantasztikus fotókat Fanninak, aki a világ legjobb tesója! 

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok a kis Tündérkéhez ! Kívánok sok örömet boldogságot a felnevelésükben! Természetesen a mindennapokra is kívánok sok sikert!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...