2012. október 1., hétfő

Design Kerti Termékek rendelésre az Otthon Vidékentől

Rendszeres olvasók között nem kérdés, hogy szeretek kertészkedni. A minőségi szerszámokért rajongok és nem vetem meg az igényes kerti kiegészítőket sem. 
Ezért hajlandó vagyok időt és pénzt is áldozni. Most pedig hasonló szenvedélyes kis és nagy kertészeknek is segítek, hogy igényes kiegészítőkhöz jussanak, kedvező áron, melyek eddig nem voltak elérhetők magyar vásárlók számára.
Dogo- kertészkedéshez szükséges design termékeket gyártó thai cég, mely 2002-től van jelen a nemzetközi piacon.  Mottójuk, céljuk, hogy a kertészkedés valódi életforma legyen. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy a design kerti termékek vidámságot sugározzanak és kreativitásra ösztönözzenek. Lehetőséget látnak benne, hogy a kertészkedés egy valódi hobbi legyen az egész család számára, ezért külön termékeket dobnak piacra kifejezetten a gyerekek számára. A termékek előállítása során nagy számban használnak újrahasznosított műanyagot, 100%-ban Thai Földön tervezett és készített tárgyak tartoznak a kínálatukba. Minden termékük minőségi kategóriába tartozik, igényes kivitelezés és átgondolt design jellemzi őket.

A termékek az otthonzalaban@gmail.com címen rendelhetőek, pontos név, postai cím megadásával. Első rendelési határidő 2012. október 10. Az addig rendelést leadók között egy ajándékot sorsolok ki. Hogy mi lesz az? Megtudod, ha figyelmesen elolvasod ezt a bejegyzést.




Spárga fémdobozban. 170 méter erős spárgát rejt a 11 centiméter magas masszív fém dobozka.  Fém és halvány rózsaszín színben rendelhető. Én mindig is vágytam spárgatartóra. A tetején lyuk van, így nem gurul el a gombolyag. Tényleg nagyon praktikus. Kertészkedő férfiaknak is remek ajándék lehet. 
1000 Ft egy doboz ára. 



Színes jelölők. A csomag három darab kerek jelölőt tartalmaz, egy csomagban ez a három szín található: zöld, türkiz és rózsaszín. A doboz rejt egy filcet is, melynek segítségével díszes címkéket készíthetsz. Gyerekzsúrok kellékeként is használhatod.
1200 Ft egy csomag

Fém ovális jelölő. A pléh növényjelölő a vidéki stílusú kertekbe, erkélyek tökéletesen illik. De az ipari vagy skandináv otthon dísze is lehet. A csomag három 20 cm hosszú jelölőt tartalmaz és egy tollat. 
1200 Ft egy csomag ára. Ha bármilyen terméket rendelsz az összeállításból 2012. október 10-ig, esélyed van, hogy megnyerd a fém ovális jelölő szettet.

Búra. A műanyagból készült búra 35 cm átmérőjű színes tálon áll és 50 cm magas. Csodás üvegház lehet a frissen vetett magok, vagy érzékeny növények számára. Zöld és bézs talppal kapható. 
4000 Ft/ db

Az árak forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. Postai szállítást vagy személyes átvételét tudok biztosítani Zalaegerszegen és alkalmanként Budapesten.
Rendelésed az otthonzalaban@gmail.com címre tudod elküldeni. Kérdésekre is szívesen válaszolok. 

Hamarosan újabb termékeket mutatok be. Lesznek szerszámok, gyerek kertészkedős szettek és színes cserepek is.


Hogy tetszenek a kerti design termékek?

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...