2012. október 15., hétfő

Dán, virágos otthon

Egy kis dán halászfaluba kalauzollak benneteket, Koppenhágától 45 percre található a tengerparton ez a kedves, természetközeli, világos ház. A tulajdonosok sem ismeretlenek számunkra, Jasper és Mona, a dán házaspár otthonában járunk, akik a Green Gate kollekció megálmodói és tulajdonosai egyben.
A család húsz éve költözött a házba, mely még a férj családjáé volt, azért döntöttek a vidéki lét mellett, hogy gyermekeiknek élhetőbb életet tudjanak biztosítani.
 Az antik asztalt London egyik bolhapiacán vásárolták. A kockás székszoknyákkal vidámságot vittek a helyiségbe. A csupa fény étkezőbe mindig lehet gyönyörködni a tájban, a kert sok zöldje kellemes hátteret biztosít a babakék falnak.
 A radiátorokat elrejtették az épített és polcként funkcionáló borítás mögé.
 Étkező a konyhában.
 Az egyszerű vonalvezetés konyhabútor, tipikus skandináv. A színes kiegészítők adják meg a helyiség hangulatát. Az ilyen egyszerű fehér bútorok minden évszakban új kiegészítőket kaphatnak.
 A kertkapcsolatos nappaliban a napsütés minden percét szeretik kihasználni. Lehet, hogy kell egy takaró vagy egy meleg pulcsi, de akkor is kiülnek a teraszra. Nagyon tetszik a római roló és a cserélhető huzatok is kanapén. A kockás állólámpákat is elfogadnám.
 Minden családnak szüksége van egy hatalmas gardróbra, ami elnyeli a ruhákat, takarókat, paplanok, téli cipőket, játékokat. A tetőtérben erre számtalan ferde fal kínál lehetőséget. Ha tetőtéri szobáid vannak, készíttess méretre tárolókat, az igazán praktikus helykihasználás érdekében.
 A régi asztalka kopottsága kellemes párost alkot a tükör fényességével.
 A hálószobák az emeleten kaptak helyet. Hófehér fotel az elmélkedésre.  Az egész otthonban a fehér szín dominál, mind a falakon, mind a padlókon, de a sok kellemes, kedves Green Gate kiegészítő lendületet, játékosságot visz a berendezésbe.
Fiúszoba kék- pirosban. A fehér lambéria praktikus, könnyen tisztán tartható. A radiátor elé itt is burkolat került.

Hogy tetszik ez a ház? Mi a kedvenced belőle?

1 megjegyzés:

  1. Imádom, tetszik a sok fehér-fehér, és a néhány kellemes élénk szín is szép így.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...