2012. október 8., hétfő

Fotós család angol háza

Színes falak, jópofa ötletek találhatók a kétgyermekes brit család otthonában. A kétszintes ház, kellemes kerttel és hasznos melléképülettel rendelkezik, melyben fotóműterem került kialakításra.
A gyerekek mellett igazán praktikus a falat derékig más sötét színűre festeni, így van egy kis esély rá, hogy nem lesz koszos már az első héten, vagy talán nem lesz annyira koszos. A festet lambéria is ezért lehet jó megoldás kisgyermekes családok számára. Az üvegpoharak, nyitott polcokon való tárolását csak azoknak ajánlom, akik tényleg napi szinten isznak ezekből, ugyanis gyorsan porosodik. 
A sokszög alakú konyha rendkívül sok tárolóhelyet rejt. A mobil sziget, akár zsúrkocsi is lehet. 
 A konyhaszekrények színe köszön vissza az étkező falán derékig. 
A konyha "kapu" táblafestékkel borított. Recepteknek, üzeneteknek. 
A zongora, a klasszikus vonalvezetésű bútorok és a világos padlóburkolat elegáns, jól mutat a rusztikus fagerendákkal. A szobában több ellenpont is található, melytől nem egy homogép képet látunk.

A lakás több pontján kandallók, kályhák adják a helyi meleget. Látszik, hogy az előtérben is egy kényelmes kanapé várja a pihenésre vágyókat. Lehet szemlélni a tüzet.
A lépcsőfeljárót sem hagyták kihasználatlanul. Beépített szekrények, polcok, ládák kaptak itt helyet, barátságos, szobajelleget kapott. 
Nagyon helyes ez a polc. A delfintől rosszul vagyok. 
Imádom ezt a színt a falon. Az ágy végében található láda hihetetlen praktikus, az éppen használaton kívüli meleg takarókat tökéletesen elnyeli. Az ágy fehér kacskái feketében köszönnek vissza az IKEA-s tükrön. 
Ha elég nagy a tiniszoba, akkor érdemes térbe állítani az ágyat, így akár baráti beszélgetésekre is alkalmas ülőbútor lesz belőle. Kellemes kiegészítők visznek dinamikát festett hajópadlós, amúgy világos szobába.
Műterem a ház régi melléképületében került kialakításra. 
Hatalmas kerti bulikat rendeznek, a függőágyból lehet nézni a csillagokat. 

Hogy tetszik? Mi a kedvenced a házból?

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...