2012. szeptember 23., vasárnap

Őszi dekoráció üvegkehelybe

Nem véletlenül nagyon kedvelt lakberendezési eleme az üvegkehely. Lehet az egy méretes talpas pohár vagy akár egy egész akváriumra emlékeztető nagy üvegedény. Remekül használhatjuk őszi hangulat kialakítására asztaldekorációként vagy a lakás bármely pontján tárolásra. Tegnap már mutattam tárolási ötleteket, ma a dekorációs lehetőségeket mutatom be.
Fontos tanácsom, hogy az üvegkehely kiválasztása során gondolkozzunk, hogy melyik méret a számunkra ideális. Itt nem feltétlenül a minél nagyobb annál jobb elve érvényesül. Ugyanis, minél nagyobb az üveg annál nehezebb lesz igazán leleményesen, kompozíciót kialakítva berendezni azt. Egyszerű, utánozható ötleteket mutatok, tessék megcsinálni!


A dísztökök mindent feldobnak legyen az kosár, üveg vagy egy fadoboz.
Forrás
Mehet a kehelybe kukorica, kávé, só, makk, gesztenye vagy bármilyen termés. Remekül mutat.
Forrás
Látod, hogy ezek sima talpas poharak, ugye? A tökök mentek alulra az ezüst tálcára és köré tobozok, felülre pedig gyertya.
Forrás
Két kiló alma és egy óriási gyertya, ennyi az egész. Hamarosan gesztenye szezon. HURRÁ!
A gyertyát nem a kukoricába tette, hanem egy talpra, így biztonságosabb talán. A levelekre is figyelni kell, nehogy felgyulladjanak.
Forrás
Ahogy mondtam néha az igazán nagy kelyheket nehéz berendezni, ezért került az aljukra a vesszőfonat, hogy ne legyenek túl nagyok. A gyümölcsös fedeles kehely és a hosszúkás fedelesek csodásak!
Forrás
Irány a kert vagy park vagy erdő! Begyűjtjük a dekorációt.
Forrás
Mohagömböket már mutattam tavaly is, nekem még mindig favorit. Egyszerűen elkészíthető és nagyon látványos, télre is maradhat. 

Hogy tetszenek az üvegkelyhes dekorációs ötletek?

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...