2012. augusztus 27., hétfő

Kreatív Anyabanya Szappan Játék

Újabba játékkal kedveskedünk nektek, a hűséges olvasóknak.
Mi is a nyeremény pontosan? Egy általad összeválogatott 3 darab Bioszappanból álló csomag, melyet Magyarországra postázunk a szerencsés nyertes számára. 


Játék feltételei:
1. Likold a Bioszappan Fb oldalát.  Jelöld be magad a Bioszappan bármelyik fényképen, és írd oda kommentbe, hogy " Otthon Vidéken- Bioszappan.hu játék".

2. Gyere, csatlakozz az Otthon Vidéken csapatához az FB-n itt és ha teheted szavazz is az Otthon Vidékenre  a Golden Blog Versenyen, ezt külön megköszönöm. Itt teheted meg.
Életmód kategória, Otthon Vidéken. Szavazok! (Mivel ezt ellenőrizni nem tudjuk, bízunk benned. :)

+ Esély: Ha duplázni szeretnéd esélyedet, akkor  lájkold a Kreatív Anyabanya Magazin oldalát is, és hagyd ott kommentben az " Otthon Vidéken- Bioszappan.hu játék"  jelmondatot. Így a neved kétszer is bekerül a sorsolásba.

A nyereménysorsolás időpontja: 2012. szeptember szeptember 5. este 8 óra. 

Mit érdemes tudni a Bioszappanról?

Magyarországon készült 100%-osan magyar termék
Növényi olajokból kézzel készült szappan
Nincsen benne hozzáadott glicerin
Nincsen benne állati eredetű anyag
Krémes az állaga, nem olyan kemény, mint a bolti szappanok
pH semleges közeli a kémhatása (pH 7-8)
Nincsen benne színezőanyag
Már 2 éves kortól gyermekeknek is használható
Érzékeny bőrűek is használhatják
Ekcéma, psoriasis esetén a natúr szappant ajánljuk

Kriszti személyes történetét tolmácsolom. "Az egész szappanos dolog úgy kezdődött, hogy 2007-ben a bőrgyógyászom javaslatára elkezdtem  tusfürdő helyett szappant használni, a nagyon száraz bőröm miatt. Végignéztem a kínálatot, megvettem minden akkor Magyarországon kapható szappant, de egyik sem volt az igazi. Mivel régen kozmetikusként dolgoztam, és krémeket már főztem, arra gondoltam, hogy megpróbálok főzni magamnak szappant is. Először otthon a konyhában kevergettem. Szereztem szakirodalmakat hozzá, és kísérleteztem. Egy idő után egészen elfogadható lett a szappanom, de még nem volt az igazi, ráadásul túl lúgos is volt, mint amilyen a többi szappan is.  Az volt a célom, hogy ne legyen benne sem hozzáadott glicerin, sem állati eredetű anyag, sem semmilyen műanyag, mint más szappanokban, és hogy pH semleges közeli legyen. Szerettem volna, ha krémes az állaga, és nem olyan kemény, mint a bolti szappanok. Ezeken küzdöttem hónapokig....és sikerült! Az általam kikísérletezett szappant egy kiváló vegyész, Kótai László segítségével tökéletesítettük laboratóriumi körülmények között, így lett pH semleges közeli a kémhatása. 

Jelenleg rózsa, gyöngyvirág, eper, alma, trópusi gyümölcs, vanília és méz illatokban készítem, valamint natúr illatmentes változatban is kapható.

Még több info a Bioszappanról itt olvasható: www.bioszappan.hu
Sok sikert kívánunk a játékhoz!




3 megjegyzés:

  1. Jelentkezek a játékra, feltételek teljesítve, dupla eséllyel indulok! Almás szappan, jajj <3

    VálaszTörlés
  2. Jelentkezem a játékra! A kedvencem a mézes!

    VálaszTörlés
  3. dupláztam :)
    (ez a fényképes kicsit fura, a kép mellett kell kommentelni a jelmondatot ugye?)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...