2012. augusztus 5., vasárnap

Holland ház nyári kiegészítőkkel

Egy holland otthont mutatok most be, ahol tágas terek, világos színek és kellemes kiegészítők várják munkából hazatérő családot, a fáradt gyerekeket az iskola után. 
Nyarat idéző enteriőrök, kék- fehér csíkos tapéta, kagylók, csillagok, fonott lámpák, kosarak teszik barátságossá a többnyire fehérben díszelgő házat. Egyszerre elegánsak a nagy belmagasságú fehér terek és otthonosak a sok kedves tárgytól. 

Az utcafrontról vékony kerítés szegélyezi a házat. A sötétre pácolt ablakok és a fehér fal kellemes kontrasztot alkot, a sok zöld növény lendület visz az összképbe.
 Míg az előkert inkább zárkózott és statikus, addig a hátsókert és a terasz a családi- baráti együttlétek helyszíne. A fedett terasz igazi szobaként funkcionál a melegebb napokon. Kényelmes párnázott faszékek, fotelek várják a társaságot. Mindössze három lépcsőre vagyunk a kerttől. 

 A nappali tágas, világos. A hollandok nem félnek a leskelődőktől, egy esti séta alkalmával a városka összes nappalijába bepillantást nyerhetünk. Észrevetted, hogy az ablakok belülről fehérre vannak festve és kívülről feketék? Érdekes választás. 
Az étkező és a terasz nagy ajtóval összenyitható. A székekre mosható huzat került. 
 Az egész házban nagyon magas a belmagasság, ezt a konyhában tárolófelületek kialakítására használták. A kép jobb oldalán helyes gyerekkonyha kapott helyet. 
 A mosókonyha egyben alkalmas egy kis elvonulásra is. Beépített bútorok nyelik el a házban felgyülemlő holmikat. Itt is hajók, csillagok, csíkos adják a dekorációt. 
 Fiúszoba tengerészes stílusban. 
 Lambéria és lábas kád, nekem mindig kellemes páros. 

Még egy kép a kertből. A kellemes olajzöldre festett kertilak akár egy újabb szobaként is funkcionálhat. 

Milyennek találod ezt a házat?

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...