2012. augusztus 24., péntek

Fahéjas álom- Munkáim a Fahéj Magazinban

Az, hogy blogot írok és egyben blogokat olvasok nagyon sok újat adott az elmúlt másfél évben. Kaptam a blog révén igazi barátnőket, nagyon sok kedves levelet, tanultam egy csomót magamról és az ízlésem is sokat fejlődött. Azt is megtanultam, hogy sokkal hálásabbnak kell lennem dolgokért, és azt, amit szeretnék igazán szavakba kell önteni, ha nem is itt a blog lapjain, hát legalább magamnak. És én idén megfogalmaztam sok- sok dolgot, amit szeretnék véghezvinni, ha sikerül jó, ha nem az sem tragédia. Mert az élet néha olyan kifürkészhetetlen. Lehet, hogy sokkal jobb dolog történik velünk, mint azt mi el tudtuk volna korábban képzelni.
Megfogalmaztam, mire vágyok. Szeretnék írni lakberendezésről, otthonokról, kertekről, alkotásról, kézműves dolgokról "igazi" magazinokba, újságokba. 
A vágyak pedig gyakran megvalósulnak. Szeptemberben megjelenő Fahéj gasztro- designe magazinban az én munkáimat láthatjátok. Alkotásra inspirálom a kedves olvasókat, részletes leírások segítségével magad is elkészítheted a szürethez, őszi dekorációkhoz kapcsolódó tárgyakat. 
Kíváncsi vagy az általam készített anyagokra? 
Akkor már nem kell sokat várnod, mert szeptember első hetében kapható lesz a Fahéj az újságárusoknál . Igazi,  igényes kiadványra számíts! Több mint 100 recept a szezonális gyümölcsök, zöldségek felhasználásával. Cikkek, dekoráció ötletek, ajánlók. A negyedévente megjelenő Fahéj és én, úgy tűnik barátok leszünk, közösen sétálunk tovább. Nagyon örülök neki! 
Ízelítő a munkáimból és Csigó Zita remek fotóiból. A lapban minden megjelenő képi anyag Zita kreativitását dicséri.
 Szőlő, bor, parafa, raffia. Ez az igazi szüret, nem? 
 Elegánsan, gyorsan. 
Vidám, fiatalos. Akár gyerekkel is gyorsan elkészíthető. 

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! 
Hogy tetszenek? 


3 megjegyzés:

  1. Nagyon jók, Lili, ügyes vagy! Gratulálok - a kedvencem a második fotó :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó. Aktuális, elkészíthető.Sikert, élményeket, elégtételt:)!

    VálaszTörlés
  3. nekem az első tetszik a legjobban, de a többi is nagyon jó!:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...