2011. augusztus 23., kedd

Fürdőszobák gyerekeknek

Nem kell nekem bemutatni, hogy a magyar családok nagy része örül, ha egy szép fürdőszobája van. És panel házak többségében ez a fürdő mindössze 5 négyzetméterre sűrűsödik. A kis alapterület, az egy WC és egy mosdó pedig az iskolakezdés, az örökös reggeli rohanás idején még nagyobb gondot okoz. 
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az erdélyi panelok többségében, amik három szobásak, azokhoz két fürdőszoba tartozik. Van egy nagyobb családi és egy kisebb zuhanyzós, WC-vel és mosdóval. Ezek a közel hetven négyzetméteres lakások tervezői, úgy gondolom, valódi családban nőttek fel, ahol az a normális folyamat, hogy ébredés után mindenki azonnal a fürdőt akarja elfoglalni. 
Akkor is, ha csak álom, jó nézegetni ezeket a kifejezetten gyerekeknek készített fürdőket. Mert, azért tudjuk vannak országok, ahol minden hálóhoz tartozik egy fürdő vagy legalább minden szinthez. 
Tengerész stílusban fiúknak. Már kicsiknek praktikus megtanítani, hogy mindenki a saját törölközőjét használja csak. A fellépő stabil. 
Extra lányos, baba rózsaszín.
 
Egy fiú, két lány. 
Vidám, csíkos. A felső harmad csíkozás állati jó ötlet. A burkolat fix, de festéssel és a kazetták színének változtatásával bármikor új hangulatot kölcsönözhetünk a fürdőnek. 
Virágos, hajós. 
Lovas, zebrás. 
Hajózva fürdeni. Vagy egy félelmetes kalóz kalandon részt venni még a fürdést szabotáló fiúknak is van kedve. 
Csíkos papucsok mindenhol. 
Kedves. Három gyerek, három tükör, három csap, három törölköző, három sámli és három kuka. Minek három kuka? Mit szemetelnek ennyit? Vagy ez is a designe része csak?? 

Te melyik gyerek fürdőt választanád magadnak vagy a gyerekednek? 


1 megjegyzés:

  1. Nekem van a lányok szobájához gyerekfürdő. Van benne tusoló, mosdó, gyerek wc. De olyan picike az egész, hogy le sem lehet fényképezni. A lányokkal megnéztük ezt a bejegyzést, és kifejtették, hogy ezek sokkal jobb fürdőszobák, mint az övéké...szóval így tegyen jót az ember a gyerekének...nekik úgysem elég jó semmi. Szerintem mi is egészen jól felnőttünk gyerek fürdő nélkül :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...