2011. augusztus 10., szerda

Konyha átalakítás

Be kell hogy valljam, hogy szeretem azokat az átalakítós műsorokat, amikor a megfáradt anyukákból egy csinos nőt varázsolnak. Jól szabott frizura, egy kis melír bele, csodás smink és csini rucik. Ellenben végtelenül bosszantanak azok műsorok, illetve azok a részek, amikor azt sugallják a csinos ötveneseknek és a fiatalos harmincasoknak, hogy a Botox elfogadott, hogy a különböző plasztikai kezelések mindennaposak és szükségesek. Egyetnemértésem kifejezéseképpen még el is szoktam ezeken a részeken kapcsolni egy másik csatornára, akár nézek autós magazint is, de azt nem, hogyan fecskendeznek idegmérget valakinek az arcába!
Egy megfáradt negyvenest mutatok most be nektek, lenőtt frizurával, slamposan- konyhafronton. Az átalakulás varázslatos!
Világos színek, sötét padló és halvány kiegészítők. Ez az egyszerű elegancia kulcsa.
A régi konyhából az elrendezés, a bútor korpusza maradt meg. Új, inox gépek kaptak helyet a régiek helyett. Good bye mikro, amúgy is egészségtelen.

Egyszerű, fehér csempe, fényes pult és apró világos kiegészítők.
IKEA ajtók kerültek az eredeti szekrényre. A világoskék és rózsaszín kellékek kellemes összhangot teremtenek. Remek ötlet a táblafestékkel lefestett kép a tűzhely mögött. Ide írhatjuk, ha valami elfogyott és szükséges lesz a következő főzéshez.
A kedvencem az óriási, kő mosogató. A kis vödörbe került a szivacs és a törlőrongy.

Rózsaszín só- és borsszóró. Világoskék tejes üvegek. Láttad a rózsaszín kenyérpirítót? És a szekrényben a a színes edényeket, tányérokat? 

Ugye milyen jól sikerült az átalakítás?

2 megjegyzés:

  1. Szuper! Nekem kellene egy ilyen mosogató! :)Meg a tejesüvegek is a tartóval, meg a fehér faládika azokkal a helyes kis babakék kerámia edénykékkel, meg a mögötte lévő képkeret, meg a rózsaszín kis vödör, meg a ..... :)) Tök jó!Köszi, hogy megmutattad!

    VálaszTörlés
  2. Ez egy ügyes átalakítás, igazán hangulatos és praktikus lett.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...