2011. július 14., csütörtök

Vidékies, könnyed teríték 70 főre

Tegnap megmutattam az előkészületeket a művésztelep megnyitója utáni fogadásra. Most akkor nézzétek meg, hogy milyen lett élőben. 
Az ételek és az üdítők nincsenek a képeken, mert ők a hűtőben várták a kedves vendégeket.



Szerinted milyen lett?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy! Igazán szép lett! Egyszerűen nagyszerű! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! Az jutott először eszembe róla, hogy olyan friss. :) Nagyon tetszik. Biztos jól érzik majd itt magukat a vendégek.

    VálaszTörlés
  3. Egyszerű, de nagyszerű, kellemes látvány.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon hangulatos ugyanakkor elegáns! A menűkártyát olvasva igen finomak lesznek felszólgálva!

    VálaszTörlés
  5. Üde, nyárias, illik az évszakhoz, a helyhez. Ízlésesek a kísérő kártyák!:)

    VálaszTörlés
  6. Szupeeeer! Szép ez a sárga! És kedves az odatűzött levendula.
    Annyira imádom, hogy Zalában a rétes a hagyományos desszert!!! Nyammmm...

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, hogy ilyen kedveseket írtatok! :) A vendégeknek is tetszett. A kaják is finomak voltak, egy jó étterem főzött.
    Rétes fura neked desszertnek, Réka? Nálatok nem szokás?

    VálaszTörlés
  8. Nálunk nem annyira egyértelmű, mint Zalában, ahol nem is kérdés, hogy pl. egy lagziban csakis rétes lehet a süti... Szerintem itt a Dél-Alföldön nincs ennyire tradicionális édesség, pl. lagziba inkább sokféle tortát visznek.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...