2011. július 11., hétfő

10 dekorációs ötlet a nyári asztalra

Tombol a nyár. A hőmérséklet fokozására nem hiszem, hogy vágyik valaki. De a nyári érzés, a hangulat még fokozható. A már legendássá vált Martha Stewart ötleteit mutatom be ezen a cseppet sem hűvösé reggelen.
Húzz a vázára lampionokat.
Egy salátástál néhány úszómécses és bármilyen virágszirom csodás hatást kelt. Nem kell orchideai, hogy gyönyörű legyen a teríték.
Ha vidéki hatásra vágysz, akkor minden teríték mellé tegyél egy kis tálkába egy fej büdöskét vagy egy fej körömvirágot. Friss, vidékies és még amiatt sem kell aggódnod, hogy elhervad a virág a nagy melegben.
Solar lámpák helyett világítsa meg a kerti utat a fáklyák hada.
A nyári tengerpartozás során gyűjtött kagylókba egy-egy csepp viasz kerül kis kanóc és már is kész a tengerparti hangulat.
Egy nagyobb üvegváza, de egy szép befőttes üveg is szolgálhat asztaldíszként, ha homokot, néhány kagylót teszünk bele és beleállítjuk a fehér gyertyákat.
A papírzacskókba mécsesek kerülnek, este hangulatos fényt kölcsönöznek a terasznak. Nagyon kell figyelni, hogy ki ne gyulladjanak! Semmiképp ne hagyd őket magukra.
Üvegek mécsessel.
Egy hosszú pohár és egy szál virág már is kész az egyedi dekoráció. Délutánra be kell áztatni a virágokat. Vagy a poháralátétre kell egy kis vizet tenni a buli alatt.
Kövek és moha, a vastag rusztikus asztalon.
Melyik mellett szeretnél ma vacsorázni? Könnyű saláta lesz és házi fagyi.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon guszták...a dunsztos üvegbe homok és kagyló fehér gyertyával Nekem is van otthon és mindig sikere van, ha vki jön hozzánk és még nem látta!A büdöske jó ötlet kis pohárba - kipróbálom.Köszike!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...