2011. július 15., péntek

Fogas kérdés

Az előszobába kell egy fogas! Tudom én, csak hát ágálok ellene, mert gyerekként volt egy tonett állófogasunk, ami mindig roskadásig volt kabátokkal, télen gyakran fel is borult. Ez a tapasztalatom miatt, egyenlőre kiűztem a fogast az előszobából. A saját kabátjainkat az előszobai nagy gardróbszekrényben tartjuk, de ha vendég jön az övét csak letesszük a kispadra. Mert a vendégkabát cserejátékos, kispadon a helye. De nem jól van ez így. Előszobai átalakításunk során ami remélem hamarosan bekövetkezik,szembe kell néznem a fogas témával. Most pedig nézzetek szembe ti is vele:
Ez egy előszobafal, de azért nagyon is messze van attól ami eszünkbe jut, ha ezt a szót halljuk: ELŐSZOBAFAL.

Alul is tároló felül pedig fogas, diszkrét tengerész stílusban.
Ez nagyon közel áll hozzám, egyedül a cipők tárolásával nem tudok azonosulni, mert szerintem nekünk mindig baromi koszos lenne a polc. A fogast imádom és az esernyőtartó is a kedvencem. A rózsás gumicsizmát meg ide nekem, mert az enyém úgyis elszakadt!
Én is love.
Hozzánk túl klasszikus, de a fogas ötletes a képekkel.
Jó lehet akár teraszra, fürdőbe is. 
Te hogy állsz a fogas kérdéshez?

1 megjegyzés:

  1. 3. kép a legjobb, egyértelmű. Ha a cipőket egy ajtóval eltakarod, a kosz sem látszik... Érdemes úgy kialakítani, hogy egy rácsra rakod a cipőket, alá pedig egy műanyag tálcát, amibe a sár/kosz potyoghat. Ezt időnként könnyű kihízni és kitakarítani. Szerintem:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...