2011. július 23., szombat

Pletyka a padon

Hétvége van, keress valakit akivel ma egy jót beszélgethetsz. Ha pletykáltok és másokról is dumáltok, akkor légy elnéző és csak kedveseket mondj vagy legalább kicsit kedvesebbet, mint amit gondolsz. De most inkább dumáljunk a padokról, jó?
Kis fehér formás, rózsás párnával. A virágok sem lehetnek mások mint pink rózsák kannában vagy kosárban.
Hagyományos paraszti pad, de színe meglepő. Az előszobában a fehér fal előtt jól mutat. Egyszerre többen is fel lehet venni a cipőt rajta.
 
Apácarácsos díszekkel és rusztikus fa betétekkel. A virágtartó láda is tetszik.
A legegyszerűbb Pratikeres csak lefestve fehérre. A bádog kaspó és kanna is egyszerű, de vidékies. A tálca pedig csodás.
Tea vagy kávé és egy jó barátnő. Jöhet?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatosak, eltudnám kébzelni valóban egy kávé és sokat dumcsizni erről-arról! Mennyivel másabb így fehéren ezek a padok.Nagymamáméknál is volt ilyen de az sötétbarna volt. Csak egy festés és mennyivel barátságosabb.Még szerintem egy valami virágos mintás párnát is varrnék rá, csak azért hogy ne törjön ha sokáig beszélgetünk!

    VálaszTörlés
  2. Tulajdonképpen mindegyik tetszik! Már évek óta fáj a fogam egy jó kis padra, a magazinokban és a blogokban minden valamirevaló háztartásban akad egy teljesen tökéletes pad! Nem úgy a kereskedelemben! Mert mindegy, hogy Praktiker, Obi vagy bármi más, sajnos ha személyesen is megnézed az akciós újságban örömmel felfedezett padot, akkor rájössz, hogy nemhogy ketten, de egymagad is csak óvatosan ülhetsz rá, nyeklik az egész, ha épp nincs már a mintadarab is eltörve!
    De nem adom fel, még keresem az igazit, egyszer nekem is lesz padom!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...