2011. július 25., hétfő

All you need is love- éjjeliszekrény

Olyan esős szomorú idő van, ilyenkor szívesen megnézném az Igazából szerelem című filmet. Már láttam vagy ötvenszer. Lehet, hogy szentimentális vagyok, de még így is jobb, mintha a Ghostot nézném vagy a Dirty Dancinget, mert azok már tényleg cikik. Bocsánatot kérek azoktól, akik imádják. Jók is (voltak) meg minden, de kicsit unom Patricot. Térjünk vissza az Igazából szerelemre (All you need is love), mert ennek kapcsán szeretném nektek megmutatni ezt az éjjeliszekrényt. Biztos vagyok benne, hogy nem csak a film fanatikusok lesznek oda érte.Egy ócska, barna furnér éjjeliszekrény volt az alap.
Alapozó, majd szürke festék. És jöhetnek az extrák.
Fehérre festett fiók gomb. Ugye milyen szépnek tűnik? Pedig ez az eredeti csak lefestve.
És a szöveg.
Otthonra egy romantikus panzióba is el tudom képzelni.
Mit szóltok? Esős idő vagy napsütés én imádom.

Forrás

7 megjegyzés:

 1. Nagyon jó! És a mögötte lévő ajtógombokat is örömmel elfogadnám! Pont ilyenekre vadászom most...

  VálaszTörlés
 2. Jaj de jó, hogy a szemfülesek még nem vették észre, hogy rosszul írtam!! Mert hogy a film címe Love Actually és a legjobb dal benne az All You need is love. Csak hát el voltam varázsolva... :D

  VálaszTörlés
 3. http://www.youtube.com/watch?v=my8p9GPiqKs&feature=related

  VálaszTörlés
 4. Éjjeli szekrénykéd szép példája annak, hogy a régiből, hogy varázsoljunk újat.Tetszik, különösen a nem megszokott szürke színe.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jól néz ki, szívesen elfogadnám! Hogy meglehet változtatni egy régit, ha lefessük más színűre! Az idő valóban nem egy nyárias most is szakad mifelénk, és dörög az ég! Sajnálom akik pld. most hétkezdésnél mentek valamilyen üdülésre!:((

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól néz ki. Tényleg fantázia kell ahhoz, hogy egy ilyen darabban valaki lehetőséget lásson. És micsoda végeredmény!
  Az Igazából szerelem pedig egyszerűen alapmű. Imádom!

  VálaszTörlés
 7. CSODÁLATOS !!! A régiesség és a modernség keveredik benne.


  Igazán a rajta lévő lámpával gyönyörű :)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...