2011. július 7., csütörtök

Szekrényke a teraszra- DIY

 És akkor jöjjön még egy csináld magad darab a teraszra, hogy ezzel is erősítsük a lakberendezés nem pénz kérdés gondolatot.
A teraszra nem csak egy jó strapabíró kerti garnitúra kell. Ahogy telnek az évek és gyakorlott teraszhasználóvá válok egyre inkább látom. A terasznak úgy van igazán értelme, ha nyári lakként, egy plusz szobaként tud funkcionálni. A szobába pedig szükség van tároló és pakoló felületekre is. Egy ilyen funkciót tölt be a most bemutatott szekrényke is. Tulajdonosa a vidám színeket kedveli, nem riad meg minták, színek keverésétől sem. Lehet, hogy gyerekbútornak látszik, de nézd csak milyen jól illik egy teraszra is.
 

Hajdan egy kis fiókos szekreterként élhette napjait ez a bútor. Praktikus kis fiókok között szép ív húzódik. Alul három fiók lehetett.
Csiszolás, festés és egy kockás függöny.
 
Rózsaszín és türkiz. A fiókokban evőeszközöket, szalvétákat és kisebb konyha dolgokat lehet tárolni.
Vagy egy kengurut, kártyát, memorit. 
Te mit tennél bele? Elfogadnád? 

6 megjegyzés:

  1. Mostanában teljesen beindultam a terasztémákra!!!!!Igen megörültem,hogy ez a bejegyzésed is az.:) Hát,nekem ez a színösszeállítás nem jön be, de meglendített abban,hogy MÉGIS tegyek egy öreg szekrényt.vagy polcot a teraszra.
    Egy bajom van "csak",hogy sok a fülbemászó.:( A minden nap dolgozunk,minden héten dolog mellett, nem éppen a terasztakarítás az első feladat.
    De most kipróbálok egy gyógynövényt riasztónak, erről majd írok nálam-ha bejön.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a szekrény, de én sem ezeket a színeket (vagy inkább erős árnyalatokat) választottam volna...
    A kiegészítők viszont hibátlanok!

    VálaszTörlés
  3. Örülök Mammka, hogy neked is bejön ez a terasz téma. Már néha azt hiszem túl sok, de aztán mindig bíztattok, hogy még.. még.. még. :) És hát nem ellenkezem. :)
    Nekem sem a színeim ezek, kicsit gyerekes lett. De így együtt mégis jó, főleg a sötét faház előtt.
    A fülbemászókra sajnos nincs ötletem, de a spanyol csigákat utálom! Nálunk azok vannak, sok-sok-sok és a büdöskét zabálják! Ha valakinek van ötlete ellenük a só, ásó, hamu hármason kívül ossza meg velem! Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Állítólag (! de lehet hogy csak urbánus legenda) itt nálunk a Vadasparkból lehet olyan egzotikus kacsát(libát?) kölcsönözni, amelyik imádja a spanyol csigát, és 2-3 nap alatt valamennyit felszedegeti... Ez igen jól hangzik, de még nem jártam utána, esetleg körbekérdezhetsz Felétek van-e ilyen lehetőség:)

    VálaszTörlés
  5. Tavaly nagyon sok volt a meztelen csigánk,az a hosszúkás,brrrrr.Nagy undorral, de muszáj volt állandóan lesóznom őket,mert ezek hím-nősek, önmagukat szaporítják és nagyon féltem,hogy elárasztanak bennünket.
    A fülbemászókra most kipróbálom,hogy a teraszon levő pihenő ágyba,-ra,teszek ruta leveleket.Ez állítólag a csótányokat is elűzi,akkor szerintem a fülbemászókra is jó lehet.Kipróbálom.

    VálaszTörlés
  6. Én meg imádom ezt a kék színt!!! Sajnos a férjem gyűlöli, ezért semmi sem lehet ilyen kék nálunk, pedig annyira jóóó!!! A terasz téma nekem sem unalmas, én is pont most váltok a liláról zöldre, mert meguntam a lilát...de Mammkának igaza van, nem lehet folyton takarítani a teraszt (is). Másik, hogy ebben a borzadalmas melegben napközben ki sem lehet menni rá, este meg megesznek a szúnyogok...úgyhogy ezek a napok nem egy teraszbarát napok most.
    Harmadik: mindig elámulok azon, hogy ezek a kertben berendezett "szobák" vajon valóban használtatnak is, vagy csak a képek kedvéért rendezik be??? Mert ha pl. jön egy vihar, vagy esik az eső, akkor mi van a sok szép párnával, meg takaróval, meg csecsebecsével? Ti ezen nem gondolkodtatok még?

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...