2011. július 8., péntek

Mi kell az előszobába?

Milyen egy jó előszoba? Milyen funkcióknak kell hogy megfeleljen? Erre keresem a választ. 
Az előszobába érkezünk és innen távozunk, fontos az első benyomás, ahogy az embereknél is.Ez a helyiség lehet a békés hátország jelképe is, amikor reggel indulunk. (Remélhetőleg nem egy elhagyott csatamezőre hasonlít reggelente sem, szétdobált cipőkkel, ki nem választott táskák tömegével a földön.)
Az előszoba az a helyiség ahol levesszük illetve felvesszük a cipőt a házba érkezéskor. Állva ez kicsit nehézkes lehet, ezért mindenképpen kell egy pad, egy szék, egy fotel vagy bármi amire lehuppanhatunk. 

 






Te melyiken szeretnéd nap, mint nap felvenni a cipődet?

4 megjegyzés:

  1. Ezek mind jók...de kinek van ekkora előszobája??? Ezek komplett szobák!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is az kedvencem. De én mindben találok valami imádni valót. :) A legtöbb egy kicsit nagy, de akár egy részlet lehet egy magyar előszobában is.

    VálaszTörlés
  3. Mostanában már nemnagyon látni olyan előszobákat ahol van valami ülőalkalmatosság is. Kár, mert szerintem nagyon jó. Az előszoba pont olyan hely, ahova el lehet vonulni, ha épp kell egy kis nyugi "a nagyszobában lévő ôsszejöveteltől" és mégsem kell senkinek a szobájába betolakodni. Én szeretek az előszobákban ücsörögni. Nekünk nincs... de majd egyszer... :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...