2013. október 4., péntek

Őszi dekoráció- Művészet és Dekoráció ajánló

Az őszi dekoráció kötelező eleme a lámpás, a gyertyatartó, a helyi világítás. A hidegebb napok, a sötétség közeledtével valahogy ösztönösen nyúl az ember a gyertyák, a mécsesek után. Szükségünk van a fényre! Pedig még a "fényraktáraink" igazán telítettek a nyári hónapok után, de mégis, már most érezzük, kell a fény, a meghittség. Alapvető szükségletünk, egyszerűen kell.
A nyári forró napokon nem tudtam elképzelni, hogy egy hónap és újra a takaró után nyúlok az esti tévézés alkalmával. Bizonyított tény, hogy a színeknek hatása van a hőérzetre. Sokkal melegebbnek érzünk valamit, ha az meleg színű, ezért is jó kellemes, csoki-barnák, pirosak, klasszikus kockás kiegészítők között keresgélni ilyenkor, mert már a meleg látványától kevésbé fázunk.
Vonzódom a természetes dekorációkhoz, a tökökhöz, a krizantémokhoz, a termésekhez. Azt hiszem, hogy a szép gyertyatartókat, üvegedényeket, ezekkel a termésekkel, kiegészítőkkel lehet leginkább őszi díszbe öltöztetni.
 A Művészet és Dekoráció Üzlet kínálatából olyan termékeket válogattunk, amelyek tökéletes őszi dekorációként szolgálhatnak, de néhány hónap múlva, apróbb módosítással a karácsonyi asztal, ablak díszei is lehetnek.

 Az angyalos gyertyatartóra most tehetünk narancs, sötétzöld esetleg lila gyertyákat. Karácsonyra mehet rá fehér vagy piros is. Ugye milyen szép az angyalkaminta rajta?

 Ezek a stilizált tökök, igazi eleganciát visznek a lakásba. Az idei év "divatszíne" az ezüst, lehet fényes vagy matt. A tökök két méretben kaphatók. Nagyok és kicsik egyaránt találhatók a kínálatban.
 Teraszra vagy ablakba is el tudom képzelni ezt a gyertyatartót, vagy kandalló szélére. Az egyik kedvencem ez a tálca, kár rátenni valamit, inkább falon lenne a helye.

Díszíthető gyertyatartó. Őszre vagy inkább adventre?
 Őszi kopogtató, ami karácsonyra "átöltözhet". Piros-fehér kockás masnival már karácsonycsalogató az ajtónkon.
A szívkeretben kicserélnéd a képeket? Én nem biztos, mert olyan jól mutatnak benne ezek régi fotók.
 Zöld és barna, igazi őszi páros. Megjelenik a párnán a gyertákon. A faszívet kilincsre, ajtóra tenném.
Gyertyatartó.

Tökéletes páros, gyönyörű fonott lámpabura és szépen esztergált fatalp

Mi a kedvenced az őszi kínálatból? 

Hamarosan megmutatjuk a legújabb fehér, romantikus termékeket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...