2013. október 11., péntek

Szuper Horgolós Ötletek

Tudom, hogy ciki, hogy minden horgolással kapcsolatos cikkemet így kezdem, de mit csináljak, ha még mindig igaz, miszerint nem tudok horgolni. Tudom, tudom, kérjem meg a nagymamámat, hogy tanítson meg. Nem írok kifogásokat, válaszokat. 
Nem tudok még mindig és kész. Ennek ellenére szívesen mutatok ötleteket, amiket, ha tudnék szívesen megvalósítanék. Frissek, vidámak, fiatalosak és semmi, de semmi közük nincs a régen a tévén található horgolt borzalmaknál, amire kerültek a nippek. Mert a horgolási tudásomban változás nem állt be, de az ízlésem még mindig a régi. :)
 Mesés ez az ágytakaró.De a babakonyha is kivív magának némi figyelmet.
Horgolt fagyi és sütik. Már korábban is mutattam hasonlókat. ITT megnézheted.
 Szívesen ücsörögnék a teraszon, akár még a kora őszi estéken is egy ilyen takaróban.Sálnak is el tudom képzelni.

 Vállfák új ruhája.Vállfákat ajándékba is készíthetünk, ha nem megy a horgolás, akkor válasszuk a szalvétatechnikát, akár gyerek is el tudja készíteni, az így díszített vállfákat.
 Virágfüzér. Aki gyakorlott horgoló, szerintem annak nem nagy munka elkészíteni.
 Nappali fókuszpontja lehet egy ilyen takaró.Nektek hogy tetszik ez az asztalka?
Nem csak gyerekágytakaróként gyönyörű.
Te tudsz horgolni? Elfogadnák valamelyiket, az itt bemutatott darabok közül?

2 megjegyzés:

  1. Csúcs mindegyik! Ne add fel..Én a Youtube-ról tanultam meg horgolni ill. Zsuzsa (http://zsuzsasagok.blogspot.hu/) is sokat segített! Nagyon szép fotókat hoztál és az ötletek is klasszak!

    VálaszTörlés
  2. Ízléses, jópofa, és modern. Szóval sikerült a terved, jólesett nézegetni, amiket választottál.
    Ha ez segít, én egy éve jövök össze rendszeresen egy kézimunkakörben horgoló asszonyságokkal, de a horgolt karácsonyfadíszeket a Vörösmarty téren fogom megvenni :)))))
    Azért csak ne add fel, valóban! egész biztosan vannak olyanok a földön, akik megértik azt a térképet, amit a horgolósok nézegetnek :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...