2011. július 6., szerda

Szekrény kert

Ahogy látjátok így a nyári hónapokban a kert foglalkoztat leginkább. Szívesen vagyok a házban is, de a kert, a kerti dolgokat  favorit. És hát nem csak magamra gondolok, hanem azokra is akiknek nincs kertjük vagy csak egy csöpp erkélyük, teraszuk van. Mert ez is szuper, hogy van! Csak jól kell tudni használni.
Találtam egy ötletet amit szeretnék megosztani veletek, mert nekem annyira tetszik. Minden évszakban egy egyszerű lambériás szekrényt használ alapul, egy két ajtósat. Az ajtóktól persze már megszabadult.

Télen tároló, tavasszal kertészkedő, nyáron pihenő. Egy szekrény! Nem rossz, ugye?

Nyáron ücsörögni lehet benne, madaras, pillangós párnák kíséretében. Egy hideg szörppel vagy pezsgővel vagy ki mivel szeretne.

Tavasszal alkalmas ültetésre, ha a polcokat visszatesszük. Itt lehet dugványozni, a kis palántákat nevelgetni.


A párnák közelebbről.
Szerinted milyen?

5 megjegyzés:

  1. Szerintem baromi jó, és megint megerősítette az összes nézetemet:
    1. A szép környezet nem pénz kérdése, hanem kreativitásé.
    2. Minden egy NŐN múlik...pl. az otthonteremtés is. Ha a nő otthont teremt, akkor VAN otthon- bárhol, bármilyen kicsi helyen.
    3. A régi bútorokból marha jó dolgokat lehet kihozni...

    VálaszTörlés
  2. Szuper ötlet! Egyet kell értsek Krisztával, főleg a második ponttal! :)) Nálunk is Én vagyok a lakberendezésért felelős supervisor! :)) Szép napot! Várom az újabb ötleteket...ez naggggyon jó!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy nektek is tetszett. Nekem is nagyon bejön ez vonal. És persze egyetértek veletek, hogy a NŐ, a Mamma azért nem csak a csizmán meghatározó. :)
    Én is supervisor vagyok, több értelemben is. :)

    VálaszTörlés
  4. Óóóó, ez nagyon-nagyon....! :)

    VálaszTörlés
  5. Nahát-nahát! Úgy látom itt az ideje egy férfinek is megszólalni! :) Az én feleségem imádja, ha valami meglepetéssel bővül az otthonunk és rám bízza a változtatás jogát. Én pedig rendre azon vagyok, hogy minél több örömet szerezzek neki... Persze ehhez kellenek az efféle jó ötletek, gratulálok a blogodhoz, nagyon szeretem! Alkalomadtán nézz be hozzám is, hasonló értékeket vallok én is...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...