2013. november 11., hétfő

Marlboro Man- amerikai country farm lovakkal

Nem is titkolom, hogy nem gondoltam volna, hogy Amerikában még mindig vannak cowboyok, azt pedig, hogy fiatal és "jó pasi" cowboyok vannak nem csak olyan Dallaszos félék, az sosem fordult meg a fejemben. Tavaly olvastam egy könyvet,  Tűsarkúban a prérin, Pioneer woman, a nő, akit a világ követ címmel. Nem azt mondom, hogy valami iszonyat nagy remekmű, sőt! De érdekes és egyben elgondolkoztató volt, mert arra a tényre világított rá, hogy Amerikában tényleg most is vannak cowboyok, és kalapban, kockás ingben és veszkócsizmában csattognak be egy kisváros kocsmájába. A mára világhírű blogger, a városi lány, hozzáment egy vérbeli cowboyhoz és megpróbálja a vidéki életben megtalálni a bájt.
Ez az otthon nem az ő házuk! De ilyennek képzelem az olvasottak alapján, vagy legalábbis hasonlónak a mára 5 gyerekes család otthonát is.
Minden cikk végén meg szoktam kérdezni, hogy nektek mi tetszik a legjobban a házban. Most nem bírom ki, hogy elmondjam, nekem a lovarda, a lovarda, a lovarda tetszik legjobban! Fantasztikus! Minden gyönyörű benne a faburkolat, a boxok, a zöld kapu, az egész igazán mesés. Persze a ház, a birtok többi része is lenyűgöző, legalábbis számomra biztosan. Én is hasonló botcsinálta vidéki lány vagyok, aki megtalálta a falusi lét maga szépségét.


A családi birtok fő háza. Fából készült, két emeletes. 

A házban és a melléképületekben egyaránt törekedtek a természetes anyagok használatára. Így került előtérbe a fa, a kő, a tégla.
A ház, a kert minden szegletében átgondolt, praktikus kis terek találhatóak, gyönyörű tárgyakkal. A tárgyakat itt tényleg használják és mellesleg szépek.
A farmon csirkék is helyet kaptak.

A csodálatos lovarda.
Helló paci!
Ötletes nyerges.

Amerikában, a szárítógép őshazájában biztosan nagyon autentikusnak, vidékinek hat a teregetés.
Kannagyűjtő birodalma.
A kosarak tárolásra tökéletesek.
Családi konyha, praktikusm hosszú szigettel.
Séta az apró üvegházban.
Almaszüret. Egy jó farm több lábon áll.

A kopott mosdóállványt a tiszta, új, hófehér törölközők ellensúlyozzák.
Mennyi csizma lehet egy farmon. Nálunk is folyton csizmák állnak az előszobában.
Kényelem és küllem egy helyen. Ötletes a hordó újrahasznosítása.
A sok állatnak kell a széna.
Ami megnőtt az üvegházban bekerülhet a házba.

Bepillantás a nappaliba. 
A pajtát nem hagyták parlagon. Fantasztikus bulizó, szabadidős helyiséget alakítottak ki benne. Jöhetnek a vendégek!
Ekkora asztal mellett biztosan mindenki elfér.

A lovaglás mellett a golf is helyet kap a család életében, a sarokban várakozik a golfszett.
Hogy tetszik az otthonunk? Mi szeretünk itt élni? Sok barátunk van a farmon. :)- mondta a barika. :)

Neked hogy tetszik ez a farm?

4 megjegyzés:

  1. Imádnivaló ház, bárcsak én is cowboyné lennék. :-D Azt észrevetted, hogy alulról az 5. fotón, a nappalis utazóládán milyen felirat van? "Fekete István Ausztrália"

    VálaszTörlés
  2. Nóra, köszönöm, köszönöm a fantasztikus észrevételed!!! Nem láttam, de ez hihetetlen! Mindenhol van valami magyar!!! De jó! Vajon Fekete István Magyarországról utazott Ausztráliába, majd ládája eljutott újra az USA-ban? Micsoda rejtélyek egy otthonban! Szuper, imádom az ilyeneket!

    VálaszTörlés
  3. Biztos így történhetett! :-)

    VálaszTörlés
  4. Are you paying more than $5 / pack of cigs? I'm buying all my cigarettes at Duty Free Depot and this saves me over 50% on cigarettes.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...