2013. november 7., csütörtök

Karácsony az IKEA-ban 2013

Megérkezett a karácsonyi kínálat az IKEA-ba. Idén sem késlekedtek, nehogy máshol vásároljuk meg az idei karácsonyi dekoráció kellékeit. November első napjaitól kaphatóak a karácsonyi termékek, egészen a készlet erejéig. Mert ahogy már minden évben lenni szokott, a nagyon kelendő termékek elfogynak viszonylag hamar. Viszont a "maradékot" kiárusítják jóformán fillérekért az ünnep előtt néhány nappal, tehát amit most túl drágának találunk és nem végtelen szerelem tárgya, megkockáztathatjuk, hogy megpróbáljuk megvenni közvetlenül karácsony előtt. Természetesen lehet, hogy koppanunk és már híre hamva sem lesz a vágyott terméknek. Nagy döntés. :)

Az IKEA, ahogy már megszoktuk a karácsonyt klasszikus piros- fehér színekben képzeli el. Én ezt, személy szerint nagyon is támogatom, mert hozzám is a piros-fehér- természetes vonulat áll a legközelebb.
Idén található a kínálatban az ezüst- arany vonal és néhány színes (pink, piros, sárga, zöld) dekorációs ötlet  is.
Tavalyi is foglalkoztam már az IKEA 2012-es évi kínálatával, és  találtam itt online lapozgatós katalógust is a témában, igaz, hogy tavalyi, de jó. ITT megnézheted.

Szeretem ezt a piros- fehér egyszerűséget. A pöttyös és nem IKEA, de gombadíszek is nagyon tetszenek mostanság. 
Nem vagyok műfenyő párt. Van annak is egy diszkrét bája, amikor az "angyalkák" próbálják beforgatni a fát, hogy ne látszódjon a baromira nagy lyuk a közepén. :) 
A külföld blogok hatása tagadhatatlan az ízlésem, a vágyaim formálódása terén. Míg régebben mindig Mikulás virágra vágytam, most kiegészült a téli virágok listája a kötelező amarillisszel  is. 
Arany, ezüst páros, akár egy extra csillár is lehetne. 

Három dobozt nem kell egy embernek adni, barátoknak, tanároknak sütivel, teával megrakva szuper ajándék. Összesen 1990 Ft, itt megnézheted. 
Mi gyerekszobában nagyon szeretünk hasonló fémdobozokban tárolni kisebb dolgokat, csatokat, játékokat. Így van meg mindig a dominó összes darabja, és nem kell órákig keresni a fűzősjáték részeit sem. 

Gyerekkoromban készítettek Anyukámék hasonló házikót, akkor nem volt minta, hanem ők, a barátnőjével szerkesztgették a házikót, Betlehem oldalait. Most itt az egyszerű lehetőség és mi magunk is készíthetünk hasonló téli kunyhót, 1190 Ft. ITT. Gyerekek is garantáltan élvezni fogják a sütést, a díszítést még inkább.

Formákból térbeli sütiket is készíthetünk, de én sokkal inkább szeretném bögrére akasztható ehető díszítésként használni. ITT
Igaz, házikó forma nincs, de fenyőfát, csillagot is örömmel akasztok a bögrém szélére.

Sütemény- kekszdíszítő henger más üzletekben állati drága, extra kiegészítőnek számít. Ha van olyan rokonunk, barátnőnk, aki szeret sütni, akkor lepjük meg ezzel a kis szerkezettel, mert most az IKEA-ban csak 795 Ft. ITT
 A hintalovacskák a klasszikus karácsony kötelező tartozékai. Békebeli, mesés hangulatot eredményeznek. Ezeknek a lovaknak az arcukkal egyáltalán nem vagyok kibékülve, de még így is bekerültek a ajánlómba. 1690 Ft 3 darab ára. 

Helyes az a svéd kecske. Ötletes az üvegbe zárt elemes égősor is. 

Nagyon szépek ezek a vintage ajándékkártyák. 40 darab címke 295 Ft. Nemcsak karácsonyra használható. ITT


Idén ezek a kedvenceim a karácsonyi kínálatból. És téged mi fogott meg legjobban? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...