2013. április 6., szombat

Tavaszcsalogató- Művészet és Dekoráció Ajánló


Kint még mindig a februári időjárás uralkodik, a nyuszi idén tényleg szánkóval jött, a fészkeit a hüttében vagy a sípályán tudta megépíteni. Egyre több a beteg, a rosszkedvű, az elcsigázott ember, mert már mindenki epekedik a gyógyító napfény, a meleg után, melynek közelednie kell! Arra bíztatok mindenkit, hagyja figyelmen kívül az időjárást, tudom, hogy ez lehetetlen, de valamit mégis tennünk kell! A „Segíts magadon és Isten is megsegít” kifejezés most nagyon találó! Nincs tavasz, nincsenek színek, illatok, fények? Akkor csináljunk! Tanuljunk az északi népektől, akiknél normális, hogy fél évig tél van. Vásároljunk színes, illatos tavaszi virágokat, gyújtsunk lámpásokat, vagy akár egy olvasólámpát. A szín-, a fény-, az aromaterápia mind-mind használ a rosszkedv, a borús gondolatok elűzésére.
A Művészet és Dekoráció üzlet kínálatából olyan vidám, tavaszias, jól variálható tárgyakat, dekorációkat válogattunk, melyek becsempészik a tavaszt az otthonunkba, és reméljük a szívedbe is. Előszobába vagy fürdőbe, esetleg a gyerekszobába tennéd ezt a polcot? Szerintem mindenhova tökéletes, fehérben is kapható. A zsalus tükör nagyon praktikus, ha éppen látni sem akarod magad, csak becsukod az ablakokat. A szürke minden árnyalata jöhet, kaspók.
 Legnagyobb kedvenceim mostanában ezek az üvegtárolók. Folyton váltogatom bennük itthon a gyertyákat, homokat, kavicsokat. Ez a sárga összeállítás igazán friss.


 A rózsás-pöttyös páros mindig felvidít. Poharak, tányérok. A telefontartó és a kerámiaszív is kézműves termék, utóbbit Págyi Zsóka készítette.


Nappal is lámpát gyújtani? Garantált a jobb kedv! A fonott búra már régóta a kedvenceim között szerepel.
 Ilyen míves szakácskönyvtartóra akár egy kézzel firkált receptet is tehetünk, akkor is elit hatást kelt.


Az összeállításban már láthattátok sárga, zöld és most kék gyertyával is az üveg gyertyatartókat. Ugye, hogy mindegyikkel remekül mutat?
 Virágok és lepkék. Ez az igazi tavasz, nem? A szalvétatartó garantálja, hogy ne fújja el a szél. A poháralátét vastag, őt nem fenyegeti az április szellő.

Ne csak a teríték legyen vidám, tavaszias. Ez a szett anyák napjára is remek ajándék lehet nagymamának, anyukának egyaránt.

Mi a kedvenced a tavaszcsalogató összeállításból?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...