2013. április 23., kedd

Két lány egy rózsaszín- fehér szobában

A Bolig Plus Magazinban jelent meg a Carina, a Made in Persbo blog szerzőjének képei, amiket Anna kislánylányainak szobájában készített.
Nagyon izgalmas, harmónikus ez a fehér- rózsaszín szoba. A tereket különböző funkciókra osztották, akárcsak egy mini lakásban. Hozzá kell tennem, hogy a szoba alapterülete egy garzonlakásnak is megfelelne.
Nagyon világos a helyiség, még a galériákon megszokott sötétséget is feloldották a körablak beépítésével. A világos összhatást erősítő a fehérség is, a falakat faburkolat fedi és azok, ahogy a padló, a plafon is, matt fehér festéket kaptak.
Kellemes kiegészítőket választottak a szoba alaphangulatának megteremtéséhez, de mégsem mesterkélt az összhatás. Nem szeretem azokat a gyerekszobákat, ahol nem veszik figyelembe az ott élő gyermekek korosztályos sajátosságait, ahol mindig vigyázba kell állnia mindennek. Legyen tér, ahol játszhatnak a gyerekek, ahol a sok szép játékot élvezhetik. Szeretem a szerepjátékokat, gyerekként is nagyon élveztem a boltos, a babás, a doktoros, a fodrászos, az iskolás és hasonló típusú játékokat. Szerintem nagyon sok kislány és kisfiú szereti ezeket a típusú játékokat, főleg, ha viszonylag egykorúak, ahogy a bemutatott szoba tulajdonosai is.

 A két kis szöszi birodalmában járunk. Az ágyak a földszinten kaptak helyet. A virágos, rózsaszín, csíkos kiegészítők adják a szoba frissességét.
 Több szerepjáték kelléke is fellelhető a szobában, régi varrógép, teregető, bolt, főző-konyha.
 Az emelet igazi kuckó, matracokkal, táblával, babaházzal.Mindkét színtéren elegendő hely maradt a játékhoz. Az apró, könnyen mozdítható mobil bútorok, mint a puff, a ládák alkalmasak rá, hogy néha bunker, máskor iskola kellékeiként funkcionáljanak.
Alkotó sarok.
Ahogy a szobában, úgy a babákon is megférnek a pöttyök, csíkok, virágok minták, tökéletes harmóniában.

Hogy tetszik ez a szoba? Mi a kedvenc részleted, tárgyad belőle?

1 megjegyzés:

  1. Kedvenceim az ilyen kislányszobák... De sajnos kislányból csak 1 van fiúbók meg kettő és együtt laknak mind egy hatalmas galériás szobában. A téma és színválasztás merőben kötött:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...