2013. február 9., szombat

Szives ötletek -7 Ötlet Bálint Napra!


Költségtakarékos, látványos és cseppet sem giccses ötleteket mutatok, melyeket minimális előkészülettel bárki elkészíthet szerelmének, szeretteinek.
Nem titkolom, hogy rosszul vagyok az I love you feliratos plüsspárnáktól, a villogó, zenélő ajándékoktól. Egyszer kaptam életemben ilyet, még gimnazista koromban, de akkor is szégyelltem.

Forrás
47 darab szívet kell kivágni újságpapírból vagy kottából. Ezeket felfűzni cérnára. Az egyetlen piros szív csak lendületet visz az összhatásba. 
Forrás
A süti szerintem mindig siker. Én nem tudok ilyen szépeket készíteni, de a szív kiszúróval azért elboldogulok.

 Horgolósok egy este alatt elkészíthetik ezt a girlandot.
 Gombok vagy kitűzők mind jól néznek ki szív formába rendezve. Így a régi kitűzőknek legalább van értelme és látványosak is, nem hiszem, hogy Pa-dö-dő együttesen kívül valaki még visel ilyet, főleg nem sokat.
Forrás

Hívassatok elő fényképeket, sajnos mostanában több személyes tapasztalatom is van, hogy a digitális képek egy pillanat alatt vesznek a végtelen homályába és soha vissza nem hozhatók. Nagyon szomorú így elveszteni a gyerekeink pici kori képeit, a régi nyaralásokat. A legjobb fotókat tessék előhívatni. Évente legyen minimum 60 képetek papíron!
Forrás
Tényleg csak idő kérdése az elkészítése. Faágakat kell színesre festeni és dróttal összekötözni. 

Forrás
Varrjunk egy sima párnát, itt zsákvásznat használtak. Már csak egy vastag tű- zsákvarrótű- és egy piros szalag kell. Mutatós, egyszerű. 

Melyik ötlet tetszik a legjobban? Van amit szeretnél elkészíteni? Te minek örülnél a fenti ajándékok közül?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...