2012. április 3., kedd

Miért aktuális a vidéki stílus?

A Judit, Country Komfort blog írója remek ötlettel állt elő az elmúlt héten. Külföldi minta alapján kitaláltam hogy megkérdezi, a magyar lakberendezős- vidéki élet bloggereket mit gondolnak az alábbi témákról.
Miért aktuális a country stílus 2012-ben? Szerinted milyen ma a vidékies trend?  Melyik a kedvenc terméked/üzleted/folyóiratod a témában és miért?

Én ezt válaszoltam:
Élhető vidék. Nem akarok a főváros, sőt a nagyvárosok ellen kampányolni, erre ott van Al Gore és Hetesi Zsolt, akikkel maximálisan egyetértek. Én a szelíd változatot próbálom élni, és ezzel „tanítani”. Megmutatom, hogy így is lehet, hogy vidéken élni igenis jó, hogy nem kényszerűség, nem száműzetés. Hogy semmiről nem maradsz le az égvilágon, ha nem a pörgésben, a hajtásban, a benzingőzben élsz! Számomra a country stílus egyértelműen a vissza természetbe, vissza az élhető életbe velejárója! Lehet, hogy nagy szavaknak hangzik, de hiszem, hogy szükséges, és egyre inkább szükség lesz rá, hogy legyen kiskertünk, hogy minél több élelmiszert meg tudjunk termelni, hogy természetes anyagokból készült, emberléptékű házban éljünk.  Ahova jó haza jönni, ahol meghittség, család és szerető légkör fogad. A házban emberek laknak, akik egy összetartó közösség tagjai, akik együtt fát vágnak és festenek, fúrnak egymásnál, ha kell. A vidéki stílus nem lehet önmagáért, ez egy életszemlélet, egy életstílus. Bízom benne, hogy egyre többen fordulnak felé, éljenek most még nagyvárosban vagy egy csöpp faluban. 
Ha érdekelnek a további válaszaim, a véleményem, akkor látogass el a Country Komfort oldalára. ITT.  
FankóPhotónak köszönöm, hogy a bejegyzéshez használhattam gyönyörű képeit.  

Te mit gondolsz a vidéki életről? Szerinted miért aktuális most?

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...