2012. február 27., hétfő

Tavaszváró ajánló-Ajándék Dekor Shop in Shop

A tavaszvárás egyik kedves velejárója, hogy elkezdem tervezni a kerti feladatokat, az új növényeket és hogy mire lesz szükség feltétlenül a kertbe. Minden évben veszek új cserepeket, kerti díszeket, kiegészítőket. Imádom, hogy új hangulatokat tudok létrehozni akár csak néhány jól elhelyezett kiegészítővel is. 
Talán még emlékeztek az elmúlt évben több alkalommal készítettem ajánlót, az Ajándék Dekor Shop in Shop cég része. Idén is felkértek, hogy hetente válasszam ki a kedvenc termékeimet a több ezer termék közül. Fogadjátok szeretettel teljesen szubjektív válogatásomat. 
Jó nézelődést kívánok. Továbbra is az ország egész területére ingyenes kiszállítást vállalnak, 5000 Ft feletti vásárlás esetén. 

Tudom, hogy elmúlt már Bálint- nap. De a szíveket nem csak ilyenkor szeretjük, nem? Sőt! Ez a koszorú jó lehet a bejárati ajtóra, a konyha falára, de akár a rusztikus hálószoba falát is díszítheti. A 20cm átmérőjű koszorú, 799 Ft. Szerintem nagyon szép így magában, de ha szeretnéd feldobni szalagokkal, akkor válogass a gyönyörű szalagok között, amiket minden színben megtalálsz 10 méter már 279Ft-tól kapható. 
Akár a kertben, akár az erkélyen, esetleg a szobában ápolod növényeidet, virágaidat szükséged van egy locsolókannára. Ez a szép bádogkanna, remek darab, 1619 Ft. 
Ha házban élsz, akkor tudod, hogy nem beszélek mellé. Kell egy sárlehúzó, ha kertészkedni szoktál. Régebben nem értettem minek kellene nekem ilyen. Flancos, úri dolognak gondoltam, de mára tudom, hogy elengedhetetlen, ha nem szeretném, hogy az egész előszoba totál saras legyen. És most bevallok valamit, nem szeretem a gumicsizmámat a bejárati ajtó előtt hagyni, mindig félek, hogy belemászik egy egérke. Tehát ebből következik, hogy be akarom vinni, ezért a sarat valahogy le kell piszkálni, erre tökéletes megoldás az öntöttvas sárlehúzó, ami csak 2259 Ft. Ha valaki keresett már ilyet, tudja, hogy ennek a duplájáért szokták olcsón árulni. 
 Hagymásokat tudok elképzelni most bele, vagy primulákat. Színt vinnének a konyhai ablakomba. A fa, festett tároló 26 cm és az ára 1089Ft. 
 A fa, ovális kaspóba nem csak tavaszi virágok éreznék jól magukat. Az ára 1429 Ft.
Ha tetszik ez a virágos minta, akkor a leveleidet is tarthatod egy ilyen tárolóban. Így nem keverednek el a még befizetetlen csekkek biztosan, 1299 Ft.
Várod már a nyári vacsikat az erkélyen vagy a teraszon? Romantikus hangulathoz elengedhetetlen a gyertya, a mécses. Ebben az antikolt fehér lámpásban biztosan nem alszik el a láng, akár még este is lesétálhatsz vele ellenőrizni a veteményest, hogy a gazda szeme hizlalja a vetést. 3889 Ft az ára. 

Neked mi a kedvenced az heti ajánlómból? 
Mi az ami feltétlenül kell neked? :)

2 megjegyzés:

  1. a három rekeszes és az ováli virágtartók a kedvenceim.Fűszernövényeket tennék bele.
    Az Ajándék dekor Shop-nál kell rendelni?
    Körtvélyessy Andrea

    VálaszTörlés
  2. Kedves Andrea! Igen, az Ajándék Dekor Shopnál tudod őket megrendelni. Ha 5000 Ft felett vásárolsz, akkor ingyen kiviszik az ország egész területére, bárhol is élsz.
    A termékek alatti szövegben a lila szavakra kattintasz akkor egyből az adott terméknél vagy az üzletben. Szép napot! Lili

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...