2012. február 15., szerda

Levendula nyeremények!- Megvan a nyertes

Remélem, hogy mindenkinek nagyon jól telt a tegnapi nap. Arra szeretnélek buzdítani benneteket, hogy ne csak egy napra koncentráljatok, legyen minden nap Bálint- nap. Apró figyelmességek, kedvességek minden nap jól esnek. Akár egy csoki, egy finom kávé, egy szál virág, a kedven vacsi főzése, egy extra hátmasszázs vagy vakarás,  ki mire esküszik. 
De nem húzom tovább, megvan a nyertes! Megtörtént a kézi sorsolás. Közel százan jelentkeztetek a játékra, mely nagy öröm volt nekem és az ajándék felajánlójának az Antikolt Táblakép Manufaktúrának is. 
A nyertes nem más, mint Kindla Ildikó. Gratulálok! Kérlek, hogy írd meg a postai címedet, hogy mihamarabb el tudjuk juttatni neked az ajándékcsomagodat. 

És még egy ajándék mindenkinek! Mivel olyan sok kedvességet írtatok, az ajándék felajánlója úgy döntött, hogy egy hétig minden levendulás termékre 50% kedvezményt biztosít a webshopban. Tehát hajra, ha nem te nyerted, akkor se szomorodj el, hanem gyorsan ragadd meg a lehetőséget és rendelj, ami tetszik. 
Köszönöm, hogy ennyien játszottatok!
 Hamarosan új játékkal várlak benneteket. 


1 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek! És most megyek gyorsan nézelődni abba a webshopba :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...