2012. január 1., vasárnap

Valami új, valami régi és lehet egy kis kék is

Mit tervezek az új évre a blogon?

Valami újat, inkább sok újdonságot. Szeretnék minden hónapban interjúkat készíteni. Olyanokkal, akik számotokra is érdekesek lesznek, nem feltétlenül a zárt blogger világ tagjai. Bemutatok művészeket, kézműveseket, fiatal és kevésbé ifjonc alkotókat, vidéki és fővárosi embereket.
Még több játékot szeretnék. 
Szeretnék új képi megjelenést az Otthon Vidéken oldalnak, bízom benne, hogy nektek is kedves lesz az új külső.
Tervezek tematikus, visszatérő dolgokat, amiket minden hónapban, héten olvashattok. 

Valami régi, továbbra is a (vidéki) élet szépségeit mutatom be, legyen az egy otthon, egy kert, egy megvalósítható kreatív ötlet, egy jó könyv vagy egy egyszerű, de nagyon finom étel receptje. Miért tettem zárójelbe a vidéki életet? Mert egyre inkább úgy érzem, hogy a vidéki lét, egy életérzés, amit élhetsz a nagyváros szívében vagy egy csöppnyi faluban. Nem a földrajzi elhelyezkedés, hanem maga az életvezetés számít. Persze én támogatom és mindenkit arra bíztatok, hogy költözzön falura vagy legalább kisvárosba, kertészkedjen, legyenek állatai és tapasztalja meg az élhetőbb életet, a közösség erejét. De tudom, hogy nem mindenki van most ebben az élethelyzetben, életszakaszban. Szeretnék lehetőségeket mutatni, megvalósítható ötleteket, mintákat vagy csak néhány kellemes percet szerezni nektek minden nap! 
Valami kék és persze sok más szín is lesz. Mert láthatjátok szeretem a színes, a vidám dolgokat. Erről a következő évben sem szeretnék lemondani. Persze itt lesznek a fehérek is, de hát a fehér is szín. 
Valami kölcsön, számítok rá, hogy továbbra is megosztjátok velem gondolataitokat, képeiteket, alkotásaitokat. Nagyon szeretnék egyre több olvasói otthont is bemutatni. Ugye ti is benne vagytok?

Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy olvastok, hogy írtok nekem!
Szeretettel várlak titeket mindig! 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Lili!
    Fantasztikus vagy!!! Nagyon izgalmasan hangzik a terved az új évre! Rám biztosan számíthatsz: jövök minden nap és kíváncsian várom az új-régi-kölcsön és kék holmikat! :)) És ha lehet hozzáteszem a saját gondolataimat, véleményemet a kommentekben!
    Nagyon boldog sikeres új esztendőt kívánok itt is és otthon is! ♥

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...