2011. október 7., péntek

Kötött világ

Az 2011-es őszi divat elbír minden kötöttet. Nem csak a sál, sapka kombináció most a menő. Találkozhatunk extra vastag kardigánokkal- épp én is egy ilyen fehér, térdig érő darabban írom ezt a bejegyzést-, de itt vannak a vékony, finom fonalból készült áttört bolerók és váll kirakós pulcsik is, de a merészebbek overálokba, szoknyákba is gondolkozhatnak idén. 
A sapik, pulcsik azonban nem csak a gardróbunka kívánkoznak az idei szezonban, a lakást, a házat sem hagyják érintetlenül. Én őszintén mondom, nem láttam még ehhez hasonló darabokat. De az esős őszi estéken, a téli hideg napokon, amikor csak a melegségre, a simogató puhaságra vágyunk, akkor el tudom képzelni, hogy a jólesik ez a látvány. 
 Tojásmelegítők és szalvétagyűrű. Az élén színek miatt, nagyon vidám és hatásos.
 Takarók hideg színekben, de bizonyára melegek. 
 Kötött borítást kapott a méretes kaspóként szolgáló kosár is. Inkább sálakat tennék bele, mint virágot. 
 Kötőgéppel gyorsan elkészíthető, jó a fának, almának vagy az újságoknak is. Van még valakinek kötőgépe? Húsz éve minden második háztartásban volt. Ma nem ismerek senkit, akinek lenne ilyene. 
 Fehér, de mind más mintával készült. 
 Tapéta helyett. A padló is nagyon rusztikus. 
 Vastag szőnyeg. 
 A lábai hántolatlan tuskók, fa ágak. 
 Ez a kép szerintem borzasztó gusztustalan! Olyan mintha különböző copfok lennének! Étvágygerjesztőnek nem mondanám, inkább viszolygást kelt bennem. 
Az asztal is szuper, nem csak a két váza. Ezt a hetedikes technika órára is el tudom képzelni, mint tanagyag. Mert a kötött sálat azért a többség nem hordja. A háttérben kötött párna is van. 
Szereted a kötött dolgokat? Melyik tetszik ebből az összeállításból? 

5 megjegyzés:

  1. Kötött dolgokat mint pulóver, sál, mellény nagyon szeretem és tetszenek! De ezek itt annyira nem nyerték el a tetszésemet, a kötött dolgokat nem ilyen formában tudom elképzelni?:))

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik, láttam már több helyen is ilyet, és pont tegnap gondolkodtam, hogy télre fogok ilyesmit csinálni, úgyhogy köszönöm az ötleteket!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik,nagyon ötletes!!KöszI!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is szépek! :-) Csak az a baj, hogy nem tudok kötni! :-((

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...