2011. október 27., csütörtök

Ház tapétával

Szerinted milyen lenne, ha egy egész házat egy tapéta család különböző színeivel tapétáznának ki? Nem kell sokáig morfondíroznod, mert megmutatom. Szerintem annyira egyedi és változatos lett ez az otthon, hogy elsőre észre sem lehet venni, hogy ugyanaz a virágminta látható minden, vagyis majdnem minden helyiségben. 
Nézzük együtt!
A nappaliban kényelmes kanapék hívogatnak olvasásra. Szeretem, ha a háziaknak vannak könyveik és azokat nem rejtik a garázsba. Magazinok számára tökéletes hely a kosár. A párnák nagyon tetszenek.
Előszoba sárga-szürkében. 
Igaz itt nincs tapéta, de olyan hangulatos ez a hátsó terasz, hogy meg kellett mutassam. Kíváncsi lennék a kis házban mit tartanak. 
A vendégszobában az ágytakarón jelenik meg a tapéta mintája. A zebra nekem borzasztó, főleg, hogy igazinak látszik. 
Étkező és nappali együtt. Itt jól látható, hogy azonos a minta. A lámpa nagyon tetszik, a nappaliban is ugyanilyen van. Figyelted? Tudom, hogy nagyon menők ezek a székek, de hozzám nem állnak közel. 
Szerinted ezekre a kosarakra ülni lehet? Vagy miért vannak ott? A fal színe, a tapéta, a beépített polcok, a fonott tartó a falon, mind- mind különlegesek. Egyedül ezeket a kosarakat nem értem. 
A fürdőben nincs tapéta, de az köves szőnyegszerű burkolat felér egy jó tapétával. Jó lehet rajta sétálni, kellemes a talpnak. Wellness otthon, a színek is megnyugtatóak. 
Tetszik neked? Szereted a tapétát?


Forrás

2 megjegyzés:

  1. Tulajdonképpen nem rossz. Csak az agyunkat át kell programozni....mert túl sok a szabály bennünk! Én szeretem a mintákat, a színeket. Nagyon tetszenek a svéd fehér házak, de valószínüleg egy idő után befordulnék a színek hiánya miatt. Ez sem mindenhol az Én színeimet mutatja, de ettől függetlenül tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Hangulatos, bár nem vállalnám be. A kosarak szelektív hulladékgyűjtők :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...