2011. október 25., kedd

Északi ház hangsúlyos színekkel

Ki mondta, hogy Északon minden fehér? Ebben a faházban lakó család megmutatja, hogy a fehér egyáltalán nem unalmas és néhány gyújtópont segítségével nagyon hangulatos és dinamikus otthont varázsolhatunk akár néhány óra alatt. 
A fehérre festett falak és a padló, tiszta, világos otthont eredményeznek. DE! A szőnyegek, a lila, türkiz bútorok játékosságot és dinamikát visznek a házba. 
A házat kívülről bordóra festették, ami remekül mutat a fehér nyílászárókkal. 
A fekete székek igazán hangsúlyosak. A nagy osztott ablakok keretként szolgálnak a lenyűgöző tájnak. 
A régi asztal, most reggeliző asztal és előkészítő asztal egyben. 
A nyitott polcok mindig lehetőséget teremtenek, hogy újabb enteriőröket rendezzük be a konyhában. Más- más hangulatot kaphat a fehér konyha, a különböző összeállításoktól. Ugyanilyen mosogatóm van és csapom. Az edényszárító is IKEA-s. 
Rongyszőnyegek és egy élénk zöld szék. A sámli is látszik. A háló tapétája is érdekes. 
Vendégszoba. Olívazöld asztal színe a takarón köszön vissza. A bordó a színes takarón és a szőnyegen is megjelenik. Ez a szoba, nem az én szobám.
Neked melyik helyiség a kedvenced ebből a házból?
Forrás

2 megjegyzés:

  1. Határozottan konyha-párti vagyok. Bár nagyon nem praktikus nyitott polcokkal létezni, és állandóan takarítani őket, de ha egyszer jól mutat!!! Ha kevés dolgot teszünk rájuk, talán nem akkora teher állandóan törölgetni:)

    VálaszTörlés
  2. Tök jó ez a házikó! Biztosan nem "savanyú uborkák" lakják! Mert aki szereti magát ilyen vidám színekkel körbevenni, az csak jó fej lehet! :) A lila kis szekrény az vmi ütős! :) Hozz még ilyeneket nyugodtan! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...