2011. október 11., kedd

Szalvéták őszre

Az őszi asztal díszítésére hoztam néhány egyszerű ötletet. Összeállításomban a szalvétákra fókuszálok, illetve a szalvétagyűrűkre, díszekre.

A mustársárga kézzel festett nagy lapostányér közepére tették a leveles festett kistányért. Majd erre jött a természetes lenvászon szalvéta és rá egy kis levél kerámiából, az ősz melegbarnái és rozsdavörösei cukorka színeiben térnek az asztalra.
Klasszikus tányérok, melyekkel hibázni nem lehet. A sötét szalvétát a textil gyűrű és az olajzöld szalag dobja fel igazán.

A tökéletes egyszerűség. Egy adag spárga, metszett poharak, fehér porcelánok és egy csokor virág a kertből. Csakis egyszerű, helyi ételeket ehetünk egy ilyen vacsorán.

Madaras. Az ornitológus találkozó éves bankettjére.
Rozsda, a fehér és zöld kellemes kombinációja. A kakast már nem kérem.
Kicsi kukoricák, tökéletes őszi.
Igaz a búzát nálunk már régen learatták, de ha eltettünk néhány szép szálat, akkor az őszi asztalra is tehetjük. A kis mintás piros tányér Hollandiára emlékeztet.
Nagyon elegáns, igaz az evőeszköz és az étkészleti is meghatározza ezt.
Házilag is tökéletesen kivitelezhető. Nem kell hozzá más csak jó sok színes gyöngy és gumidamil. Többször is tudjuk használni.

Melyiket tennéd fel vasárnap az ebédhez?
Forrás

2 megjegyzés:

  1. Szépek, de engem megint csak a kis kukoricás szalvéta fogott meg a legjobban, mint az ajtódísznél. Most már biztos vagyok benne, hogy be kell szereznem a kukoricákat, nincs mese!

    VálaszTörlés
  2. Mind tetszik, szalvétamániás vagyok:PPPP

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...